banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA'DAN EMİNE ERODĞAN'A MEKTUP

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından, 2018 yılında başlatılan okuma yazma seferberliğine katılarak okuma yazma öğrenen 12 kadın öğrenci; Emine Hanım'a mektup yazarak dünya gözüyle kendilerini görmek istedikleri belirti.

BURSA 29.11.2022, 14:40
BURSA'DAN EMİNE ERODĞAN'A MEKTUP

Emine Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde görüşen kursun öğretmeni Sinan Eşkin, okuma yazma öğrenen köyün en yaşlısı tarafından yazılan mektup ile birlikte gönderilen patik ve çemberi kendisine hediye etti.
Yenişehir Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik Hizmetleri Alan Öğretmeni Sinan Eşkin, “Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde görüştüğümüz Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin öncülüğünde başlatılan okuma-yazma seferberliğinde 2018 yılından itibaren Yenişehir Çiçeközü köyünde kurs öğretmeni olarak görev almıştım. O dönem yaşları 45 ile 75 arasında değişen 12 bayan öğrencim üstün gayret sergileyerek, okuma yazmayı öğrendiler. Kurs bitiminde bütün öğrenciler Cumhurbaşkanımıza ve eşine mektup yazdılar. Yazılan mektupları, Twitter hesabından yayınlayan Emine Erdoğan, bizleri de arayarak onore etmişti. Yıllar sonra, o yazılan mektupları unutmaması bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.
Eşkin, “ Sayın Emine Erdoğan Yenişehir'e, Çiçeközü Köyüne ve kursa katılan kıymetli büyüklerimize selamlarını ilettiler. Bayanlarımız yazdıkları mektupta Emine Hanım uygun gördüğü takdirde dünya gözüyle kendileriyle görüşmek istediklerini iletmişler. Kendilerine bizleri kabul ettikleri için köyüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P