banner177

banner193

BURSA ELEKTRONİKÇİLER ODASI YENİ YERİNE TAŞINDI

Bursa Elektronikçiler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Binası’ndaki yeni yerine taşındı. Açılış kurdelasını AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ile birlikte kesen Oda Başkanı Erkan Kırcali, “Eski yerimiz üyelerimizi temsil etmekten uzaktı. Uzun zamandır bunun için çalışıyorduk. Esnafımıza daha iyi hizmet etmek için çalışmalarımızı burada sürdüreceğiz" diye konuştu.

BURSA 04.02.2023, 18:37 04.02.2023, 18:46
BURSA ELEKTRONİKÇİLER ODASI YENİ YERİNE TAŞINDI

Haber: En Bursa / Ercan Çalışır 

Oda hizmet binasının açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ile başkan vekilleri, Türkiye Elektrikçiler ve Elektronikçiler Federasyonu Başkanı Yusuf Aslan Türk,   BESO Başkanı Ali Özkan İlhan, Elektronikçiler Odası Başkanı Burhan Dilmenler, Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar, Bursa Soğutucular Odası Başkanı Recep Hakan Ziya, Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mehmet Akif Erol, Yeşil, Nilüfer Esnaf Kefalet Başkanı Vedat Bayram Aydın, Nalburcular Odası Başkanı Burak Kızılçim, Yedek Parçacılar Odası Başkanı Alper Kurtuluş, Yıldırım Belediyesi CHP Meclis Üyesi Şahin Sevinç, AK Parti Bursa İl Yöneticileri Ali Sait Adiloğlu, İrfan Akkaya, İnegöl Elektronikçiler Odası Başkanı Fatih Aşkın, BEMO Başkanı Erdal Çelebi, Simitçiler Odası Başkanı Erdal Pınar, Boya ve Dekorasyoncular Odası Başkanı Ferhat Daysalı ile çok sayıda davetli katıldı.

“ŞEHİR MERKEZİNDE VE OTOPARK SORUNU YOK”

Yeni yerimize taşındıkları için mutlu olduklarını belirten Erkan Kırcali, “Burada esnaflarımıza eğitimler verebilecek ve üyelerimizle birlikte vakit geçirebileceğimiz bir alan oluşturduk. Eski yerimiz üyelerimizi temsil etme noktasından uzaktı. Uzun zamandır bu konu üzerinde çalışıyorduk. 250 metrekarelik alanda üyelerimizle olan toplantı, seminer, çalışma gibi her türlü faaliyeti gerçekleştirebileceğimiz alan oluşturduk. Şehir merkezinde olması ve otopark sorununun olmaması üyelerimiz açısından en önemli faydalar diyebiliriz” şeklinde konuştu.

“YENİ YERİMİZDE ESNAFIMIZA DAHA FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

1450 civarında esnafın odaya üye olduğunu dile getiren Kırcali, “Elektronikçilerin sorunu oldukça fazla. En önemlisi elektronik ürünlerde taksit yapılamıyor olması. Ticari kartlara taksit imkanı varken diğerlerine olmaması, zincir mağazaların işine gelirken bizim küçük esnafımızı iş yapamaz hale getirdi. Bu konuda sürekli basın açıklamaları yapıyoruz. Üyelerimize yeni yerimizde daha faydalı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

“ELEKTRONİKÇİLER ODASININ ÇALIŞMALARINI HEP TAKDİR ETTİK”

Elektronikçiler Odasının çalışmalarını hep takdir ettiklerini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “İnşallah yeni yerlerinde Bursa’da tüm elektronikçiler olarak ivmeyi daha da yükselteceklerine inanıyorum. Bu vesileyle yeni yerin hayırlı olmasını diliyorum” diye belirtti.

“MÜKEMMEL BİR OFİS OLMUŞ”

Elektronikçiler Odasının yeni yeri hayırlı olsun diyen BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit,  “Odamız esnafın mesleki yeterliliklerini geliştirmek adına hizmet etmektedir. Mükemmel bir ofis olmuş. Üyelerine bu güzel alanda hizmet vermeye devam edecekler. Kendilerine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P