banner209

banner177

banner193

BURSA İÇİN TARİH VERİLDİ: KAR GERİ GELİYOR

Meteoroloji Bursa için 8 Mart 2022 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde hava sıcaklığındaki düşüş yer yer etkili olan sağanak yağışla devam ederken, yarından itibaren etkili olacak karla karışık sağanak geçişleri ile birlikte sıcaklık gün içerisinde 5-6 derecelere kadar gerileyecek.

BURSA 08.03.2022, 10:02
BURSA İÇİN TARİH VERİLDİ: KAR GERİ GELİYOR

Bursa Mart ayının 2. haftasında kışı yeniden yaşayacak. Sıcaklıklarda büyük düşüş görülürken şehre etkili olacak kar yağışı geliyor.

Haftanın ikinci iş gününde sabah saatlerinde 3 dereceyi gören termometrelerle birlikte sağanak yağış geçişleri yüzünü göstermeye devam ediyor.

Gün içerisinde en yüksek 10 dereceye kadar tırmanan hava sıcaklığı ile birlikte yağışlar gün boyu geçişli ve bölgesel şekilde etkili oluyor.

Yağış geçişlerinin devam ettiği akşam saatlerinde de termometreler 5 dereceye kadar gerilerken yağış geçişleri devam ediyor. 

METEOROLOJİ GÜN VERDİ: KAR ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa hafta sonuna kadar karlı ve soğuk günler yaşayacak.

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde 2 dereceye kadar gerileyen hava sıcaklığı ile birlikte karla karışık sağanak yağış geçişleri görülürken, gün içerisinde en yüksek sıcaklık ise 6 derece olacak.

PERŞEMBE günü şehir genelinde kar yağışı yüzünü göstermeye başlarken sabah saatlerinde hava sıcaklığı eksi 3 dereceye kadar gerilerken gün içerisinde ise en yüksek 5 derece olacak.

CUMA günü kar yağışının devam ettiği Bursa genelinde hava sıcaklığı sabah eksi 2 serçe olarak ölçülürken, gün içerisinde de en yüksek 2 derece olacak.

CUMARTESİ günü de karlı bir güne uyanacak olan Bursa’da dondurucu bir soğuk sabah saatlerinde etkili olurken, günü kar yağışlı geçiren şehir genelinde en yüksek hava sıcaklığı 2 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 04:03
Güneş 05:45
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:16
Yatsı 21:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P