banner209

banner177

banner193

BURSA KAVRULACAK: O gün rekor sıcak bekleniyor

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün boyu parçalı bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 37 derece seviyelerine kadar tırmanırken yeni hafta raporunda özellikle çarşamba günü işaret edilerek ölçülen 41 derece sıcaklık uyarısı yapıldı.

BURSA 24.07.2023, 09:37
BURSA KAVRULACAK: O gün rekor sıcak bekleniyor

Meteoroloji’nin yeni hafta hava tahmin raporunda Bursa için sıcaklıkla ilgili uyarılar peş peşe gelirken özellikle çarşamba günü işaret edilerek ölçülen sıcaklıklıkta rekor bekleniyor. İşte detaylar…

Yeni haftanın ilk gününe 20 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 25 derece seviyelerinde.

Öğle saatlerinde parçalı bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 30 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 33 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra parçalı bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte bunaltıcı sıcaklık Bursa genelinde hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru da termometreler 31 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde.

ÇARŞAMBA GÜNÜ REKOR SICAKLIK

Meteoroloji tarafından 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometreler yeni haftada da 30 derece üzerindeki seyrini sürdürürken özellikle çarşamba günü ölçülen sıcaklıkta rekor bekleniyor.

Yeni haftanın ikinci iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 18 derece seviyelerinde seyredecek. Gün içerisinde bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 34 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 20 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde ise Bursa için bu yazın rekor seviyesi ölçülürken, sıcaklık 41 derece seviyelerine kadar tırmanıyor olacak. 

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 25 derece olarak ölçülürken gün içerisinde bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 37 derecelere kadar yükseliyor.

Yeni haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 17 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometrelerde 7-8 derecelere varan düşüşler bekleniyor ve gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 29 derece olması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P