banner177

banner193

BURSA MEZAR FİYATLARI-ÜCRETLERİ, BURSA’DA BOŞ OLAN MEZARLIKLAR (2022)

Bursa’da her gün onlarca kişi vefat ederken; Bursa mezar ücretleri, Bursa’da ucuz mezarlıklar,  Bursa’da boş olan mezarlıklar, Bursa mezarlık fiyatları merak ediliyor.

BURSA 21.07.2022, 13:06 27.07.2022, 09:54
BURSA MEZAR FİYATLARI-ÜCRETLERİ, BURSA’DA BOŞ OLAN MEZARLIKLAR (2022)

  ÖZEL HABER - BURSAHABERDAR  

Bursa’da boş olan mezarlıkları, Bursa’da 2022 yılı mezar fiyatları ve ücretlerini sizler için hazırladık.

EMİRSULTAN, ALACAHIRKA, PINARBAŞI, ÇEKİRGE MEZARLIKLARI ÜCRETLERİ FİYATLARI

Büyükşehir Belediye Encümen kararı ile yeni defne kapatılmış olan Emirsultan-Alacahırka-Pınarbaşı-Ahmetpaşa-Çekirge –mezarlıklarına ölüm halinde cenaze yakınları tarafından defin talebi Gelirse, bu mezarlıklarda beş yılını doldurmuş ancak vatandaşlar tarafından Sahiplenilmemiş (mezar taşı bulunmayan yada onarımı gerçekleştirilmemiş mezar yerleri) mezar yeri bulunduğu takdirde aynı gün peşin tahsil edilecek Mezar Yeri Onarım Belgesi ücreti 2022 yılı itibariyle 45 bin lira.

SARIKAYA, BARUTHANE, PİREMİRSOĞANLIDEĞİRMENLİKIZIKARABAYATAĞI, DEĞİRMENÖNÜ VE KÜÇÜKBALIKLI MEZARLIK ÜCRETLERİ FİYATLARI

 Büyükşehir Belediye Encümen kararı ile yeni defne kapatılmış olan Sarıkaya – Baruthane- Piremir – Soğanlı – Değirmenlikızık – Arabayatağı - Değirmenönü ve Küçükbalıklı mezarlıklarına ölüm halinde cenaze yakınları tarafından defin talebi gelirse bu mezarlıklarda beş yılını doldurmuş ancak vatandaşlar tarafından sahiplenilmemiş (mezar taşı bulunmayan yada onarımı gerçekleştirilmemiş mezar yerleri) mezar yeri bulunduğu takdirde aynı gün peşin tahsil edilecek Mezar Yeri Onarım Belgesi ücreti 2022 yılı itibariyle 25 bin lira.

PINARBAŞI MEZARLIĞI MEZAR FİYATLARI

Pınarbaşı Mezarlığında parselasyonu yapılmış boş toprak mezarların tahsisinde her mezar yeri 2022 itibariyle 45 bin lira.

HASKÖY KENT MEZARLIĞI MEZAR ÜCRETLERİ, MEZAR FİYATLARI NE KADAR ?

Hasköy Kent Mezarlığı sıra defin bölümünde defin edilen cenazelerin defin esnasında mevcut mezarın dört tarafından bir mezar yerini boş olarak, dolu ve boş mezarın arasında yol bırakılmak şartı ile talep edilmesi halinde, 1 adet boş mezar yeri ile sınırlı olmak kaydı ile bir adet boş mezar yeri için; 2022 itibariyle belirlenen Hasköy Mezarlığı için mezar fiyatı, 12 bin 600 lira.

PANAYIR, BEŞEVLER, KARAMAN, TUNA, FİDYEKIZIK, ODUNLUK, GÜRSU, GÖRÜKLE, ÇALI, GEÇİT, EMEK VAKIF MEZARLIĞI MEZAR YERİ ÜCRETLERİ-FİYATLARI NE KADAR ?

 23 Temmuz 2019 tarihinden sonra Panayır Merkez Mezarlığı ve Beşevler Mezarlığında, 21 Şubat 2020 tarihinden sonra Karaman, Tuna, Fidyekızık, 01 Mart 2021 tarihinden sonra Odunluk, Gürsu Eski, Görükle Eski, Çalı Eski, Mustafakemalpaşa Adile, Yunuseli, Geçit, Emek, Vakıf Mezarlıklarında ölüm halinde cenaze yakınları tarafından defin talebi gelirse bu mezarlıklarda 5 yılını doldurmuş ancak vatandaşlar tarafından sahiplenilmemiş (Mezar taşı bulunmayan ya da onarımı gerçekleştirilmemiş mezar yerleri) mezar yeri bulunduğu takdirde Mezar Yeri Onarım Belgesi ücreti aynı gün peşin tahsil edilecektir. Mezarlık ücreti ise 9 bin lira.

ERDOĞANKÖY KENT MEZARLIĞI MEZAR ÜCRETLERİ MEZAR FİYATLARI NE KADAR ?

Erdoğanköy Kent Mezarlığında sıra defin bölümünde defin edilen cenazelerin defin esnasında mevcut mezarın dört tarafından bir mezar yerini boş olarak, dolu ve boş mezarın arasında yol bırakılmak şartı ile talep edilmesi halinde , 1 adet boş mezar yeri ile sınırlı olmak kaydı ile bir adet boş mezar yeri için;  2022 itibariyle belirlenen fiyat 7 bin 800 lira .

EMİRSULTAN MEZARLIĞI’NDA BOŞ YER VAR MI ? EMİR SULTAN MEZARLIĞI MEZAR ÜCRETİ-FİYATI NE KADAR

Emirsultan mezarlığında parselasyonu yapılmış boş toprak mezarların tahsisinde her mezar yeri için fiyat 95 bin lira.

GÜRSU, ORHANGAZİ İLÇE MEZARLIKLARI AİLE KABİRLERİ ÜCRETİ NE KADAR?

Gürsu ve Orhangazi İlçeleri Mezarlıklarında aile kabirleri (Her bir kabir için önceden tahsis) Ücreti 13 bin 200 lira.

İZNİK YENİŞEHİR MEZARLIK ÜCRETLERİ NE KADAR?

İznik ve Yenişehir İlçeleri Merkez Mezarlığı bir adet boş mezar yeri tahsis belgesi ücreti; 4 bin 200 lira

GEMLİK, İHSANİYE, PANAYIR MERKEZ MEZARLIĞI, BEŞEVLER MEZARLIĞI, HÜRRİYET , HAMİTLERKÖY VE KESTEL MERKEZ MEZARLIĞI’NDA MEZAR YERİ ÜCRETLERİ-FİYATLARI NE KADAR ?

Gemlik, İhsaniye, Panayır Merkez Mezarlığı, Beşevler Mezarlığı ve Hürriyet , Hamitlerköy ve Kestel Merkez Mezarlığı’nda ölüm halinde cenaze yakınları tarafından defin talebi gelirse bu mezarlıklarda 5 yılını doldurmuş ancak vatandaşlar tarafından sahiplenilmemiş (Mezar taşı bulunmayan ya da onarımı gerçekleştirilmemiş mezar yerleri) mezar yeri bulunduğu taktirde Mezar Yeri Onarım Belgesi ücreti aynı gün peşin tahsil edilecektir. 2022 için belirlenen fiyat 9 bin liradır.

GEMLİK KENT MEZARLIĞI MEZAR FİYATLARI-ÜCRETLERİ NE KADAR ?  

Gemlik Kent Mezarlığı içerisine defin edilen cenazelerin defin esnasında bitişik mezar yerini boş olarak talep edilmesi halinde bir adet mezar yeri ile sınırlı olmak kaydı ile bir mezar yeri için 2022 yılı ücreti 10 bin 800 lira.

BURSA’DA CENAZE NAKİLLERİ ÜCRETSİZ Mİ ?

Belediye sınırları içerisinde Cenazenin bulunduğu yerden alınıp, Camiye kadar getirilmesi ve namaza müteakip mezarlığa götürülmesi ücretsizdir.

Belediye Sınırları dışına gidecek cenazelerin nakli ücretsizdir.

Cenaze defnine açık tüm mezarlıklarda Şehit ve Gazilere ait mezar yerlerine ait Mezar yeri onarım belgesi ücretsizdir.

BURSA’DA MEZARLIKTA HAYRAT ÇEŞMESİ YAPTIRMAK NE KADAR, MEZAR YERİ ÇEŞMESİ FİYATLARI

Mezarlık içerisine ihtiyaç bulunması halinde hayrat çeşme yapacak kişi ve kuruluşlardan alınacak bir defaya mahsus ücret 20 bin liradır.

Yorumlar (5)
MUrat 2 yıl önce
Allah Allah BIR TOPRAGA ZZM YAPMADIGINIZ KALMISTI EFLASYON TOPRAGAMI VURDU YAZIK YA
Selma 2 yıl önce
Allah gözünüzü doyursun parası yoksa ne olcak bukadar olmaz millet kenara paramı biriktiren iyi zamlardan oluncede rahat yaramayacak asıl bu toprak sizi kabul etmez insAllahmilleti somuruyorsunuz muslumaniz elhamdülillah
M.T. 1 yıl önce
Yaşarken her türlü vergi ve şehre olan hizmetini yerine getiren vatandaşların mezar yerlerini ranta çevirmeyin.Yaziktir, günahtır, haramdır.
Burak alper 1 yıl önce
metin özkan 1 yıl önce
yenişehir ınegöl yol ayrımında 65 metrekare mezarlık alanı satiliktir ihtiyaçtan satacagim aile mezarligi düşünenler için çok uygun olur.05312952435
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P