banner177

banner193

BURSA'NIN YENİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BELLİ OLDU

İstanbul Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü oldu

BURSA 07.07.2023, 10:14
BURSA'NIN YENİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BELLİ OLDU

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bayrak devri devam ediyor. Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün yerine İstanbul Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu getirildi. 

Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU Kimdir ? 

Ahmet Alireisoğlu Samsun’un 19 Mayıs İlçesinde 1970 yılında doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Samsun’da bitirdikten sonra 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu.

1995 yılında öğretmenliğe başlayan Ahmet Alireisoğlu  2005 yılına kadar çeşitli ilköğretim ve  liselerde öğretmen olarak çalıştı. Meslek hayatını 2005 yılında eğitim yöneticisi olarak  sürdürürken okul müdürlerinin yetişmesi  daha nitelikli hale getirilmesi hedefini gözeten çeşitli sivil toplum organizasyonlarının gerçekleştirdiği farklı projelerde yer aldı. 2014 yılında Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalışmaya başladı.

 Meslek  hayatı içerisinde eğitim yönetimi ve denetimi alanında iki yüksek lisans programı bitirerek,  eğitim yönetimi ve denetimi alanında ´´Liderlik stilinin ve liderlik yoğunluğunun örgüt kültürüne etkisinin incelenmesi´´ isimli tez çalışmasıyla doktora programını  tamamladı.

Çok sayıda Avrupa Birliği Erasmus+, İSTKA ve TÜBİTAK projelerinde yer aldı.

Eğitim Yönetimi alanında çeşitli üniversitelerde misafir öğretim üyesi olarak dersler verdi.

Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde çok sayıda makale yayınlamış, uluslararası kongrelerde çeşitli bildiriler sunmuş ve kitap editörlüğü yapmıştır.

Eğitim süreçlerinde karşılaşılan problemlerin yönetimi, okul-veli işbirliği, öğretmenlerin mesleki gelişimleri gibi alanlarda araştırmalarını sürdürmektedir.

İyi derecede İngilizce bilen Ahmet Alireisoğlu evli  ve üç çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P