banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA'YA HAFTALIK UYARI GELDİ

Meteoroloji Bursa için 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Yeni haftanın ilk gününde Bursa’ya parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 33 dereceye kadar tırmanan bir sıcaklık hakim olurken meteoroloji yarından itibaren ise yağış geçişlerinin görüleceğini duyurdu.

BURSA 29.08.2022, 09:30
BURSA'YA HAFTALIK UYARI GELDİ

MeteorolojiBursa için  yeni hafta tahmin raporunu yayınlarken bugün ve yarın için ise flaş uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Yeni haftanın ilk iş gününe sabah saatlerinde 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da şehir merkezinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim.

Öğle saatlerine doğru sıcaklık 24 dereceye yükselirken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye devam ediyor. Öğle saatlerinden itibaren termometreler 31 dereceye kadar yükselirken hissedilen sıcaklık da bunaltıcı bir etki göstermeye başlıyor. Özellikle 15.00’dan sonra ölçülen sıcaklık 33 dereceye kadar yükselirken hissedilen sıcaklık ise 35 dereceleri görüyor.

Akşam saatlerine kadar etkili olan sıcaklıkla birlikte termometreler 32 dereceyi gösterirken, akşam saatleri sonrasında termometreler 29 dereceye, gece ise 24 dereceye kadar geriliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde yarından itibaren yer yer sağanak yağış geçişleri görülecek. Sıcaklıklarda da birkaç derecelik düşüş görülecek.

Yarın (SALI) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 21 derece olarak ölçülürken, sağanak yağış geçişleri gün içerisinde yer yer yüzünü gösterecek. Termometreler yağış geçişleri ile birlikte gün içerisinde en yüksek 32 dereceye kadar yükselecek.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren en düşük sıcaklık 20 derece olarak ölçülürken, yağış hafif şekilde bölgesel olarak yüzünü gösteriyor. Gün içerisinde yağış geçişleri ile birlikte şehir genelinde termometreler en yüksek 29 dereceyi gösteriyor.

Yeni haftanın dördüncü gününde (PERŞEMBE) ise sabah saatlerinde Bursa’da yer yer etkili olan yağış geçişleri ile birlikte termometreler en düşük 19 dereceyi gösteriyor. Şehir genelinde gün içerisinde termometreler en yüksek 30 derece bandına kadar yükseliyor.

Yeni haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 19 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün hakim olacağı şehir genelinde en yüksek sıcaklık 29 derece olarak ölçülüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P