banner201

banner177

banner207

BURSA'YA KAR MÜJDESİ

Meteoroloji, Bursa için 28 Ocak 2023 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan raporda yağmur ve kar uyarısı yer aldı. Peki Bursa'ya kar ne zaman yağacak? İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

BURSA 28.01.2023, 09:23
BURSA'YA KAR MÜJDESİ

Meteoroloji'nin Bursa için yayınladığı hava durumu raporunda kuraklıktan kavrulan Bursa için sağanak ve kar yağışı müjdesi geldi. İşte detaylar… 

Hafta sonunun ilk gününe 5 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu bir gökyüzü hakim oldu.

Öğle saatlerine doğru ise çok bulutlu gökyüzü ile birlikte yağış geçişleri bölgesel olarak yüzünü göstermeye başlarken termometreler 9 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde etkisini artıran yağış ile Bursa genelinde termometreler 10 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatleri sonrası termometreler 11 derece seviyelerine kadar tırmanırken şehir genelinde sağanak yağış yer yer hakim olmayı sürdürüyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 9 dereceyi gösterirken yağış geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde yağış devam ederken hava sıcaklığı 7 derece seviyelerinde, gece saatlerinde ise termometreler 6 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

BURSA'YA KAR GELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde bugün başlayan sağanak yağışın yerini yarın hafif kar yağışı alacak.

Haftanın son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 1 derece seviyelerine kadar gerilerken gün içerisinde yine çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hafif kar yağışı geçişi görülecek. Öte yandan termometreler ise en yüksek 6 derece seviyelerinde olacak.

Yeni haftanın ilk gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde termometreler eksi 2 derece kadar gerilerken gün içerisinde karla karışık yağmur geçişleri etkili oluyor. Termometreler ise en yüksek 7 derece seviyelerine tırmanıyor.

Yeni haftanın ikinci gününde (SALI) şehir genelinde sabah saatlerinde termometreler eksi 3 derece seviyelerine gerilerken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve yağış geçişleriyle birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 8 derece olacak.

Yeni haftanın üçücü gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler eksi 2 derece kadar gerilerken gün içerisinde karla karışık yağmur geçişleri etkili oluyor. Termometreler ise en yüksek 5 derece seviyelerine tırmanıyor.

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P