banner201

banner177

banner193

BURSA ZEKİ MÜREN GSL RESİM ÖĞRENCİLERİNDEN ÖĞRETMENLERİNE ANLAMLI SÜRPRİZ

Bursa’nın ilk ve tek güzel sanatlar lisesi Zeki Müren Güzel Sanatlar  24 Kasım Öğretmenler Günü’nde  anlamlı bir kutlamaya sahne oldu.

BURSA 25.11.2022, 14:07
BURSA ZEKİ MÜREN GSL RESİM ÖĞRENCİLERİNDEN ÖĞRETMENLERİNE ANLAMLI SÜRPRİZ

Yarınlarımızın mimarı geleceğimize ışık tutan değerli öğretmenlerimizin gününde  Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi konferans salonunda Okul Müdürü Remzi Ayaz’ın ev sahipliğinde   düzenlenen programa Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Remzi Ayaz ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız'ın, günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başlayan program tiyatro bölümü öğrencilerinin şehit öğretmenlerin anısına hazırladığı canlandırma ile devam etti. Müzik bölümü öğrencilerinden oluşan film müzikleri orkestrası da programda keyifli bir dinleti sundu.

EN ANLAMLI SÜPRİZ RESİM ÖĞRENCİLERİNDEN

Tören okul idareci ve öğretmenlerinin, ''Öğretmen Marşı'nı'' hep bir ağızdan söylemesi ile son bulurken.bu anlamlı günün en güzel sürprizi ise resim bölümü öğrencilerinden geldi. Okulun resim bölümü öğrencilerinin öğretmenlerinin portrelerinden oluşan ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ resim sergisi öğretmenleri hem  duygulandırdı hem de çok mutlu etti. Elli beş resim öğrencisi, farklı tekniklerle yaptıkları portreleri öğretmenlerine hediye ederlerken bu anlamlı sergi okulun eğitimcilerinin utulmayacak öğretmenlik anıları arasında yer aldı. Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız ve Okul Müdürü Remzi Ayaz  kutlama programı ve ’24 Kasım Öğretmenler Günü Portre Sergisi’nde ’ emeği geçen  tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P