Bursa’da Konforlu Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon tercihlerinde bir dönüm noktası olan Buz Lazer, BursaLazer Epilasyon merkezlerinde yayılmaktadır. Buz Lazer hızlı, ağrısız ve konforlu tedavisiyle Lazer Epilasyon Bursa merkezleri arasında en bilinen yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

BURSA 19.04.2022, 12:24
Bursa’da Konforlu Lazer Epilasyon

 Buz Lazer Epilasyon Deneyimi

Buz Lazer, dünyaca ünlü lazer üretici Alma Lasers tarafından uzun yıllar çalışılarak üretilmiş patentli teknolojilere sahip bir lazer epilasyon yöntemidir. Buz lazer Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşmaktadır. Tüm cihazlar Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarını aynı sistemde içermektedir. Bu sayede daha güçlü ve daha etkili bir lazer epilasyon deneyimi yaşamak mümkün olmaktadır. Tüm cilt tiplerinde ve tüm derinliklerdeki kıl kökleri ve kılın tüm anatomik yapıları tahrip edilebilmektedir.

Ayrıca Buz lazer, sahip olduğu patentli teknolojileri ile diğer epilasyon yöntemlerindeki gibi ince tüylerde ve ayva tüylerinde yayılmaya, kalınlaşmaya neden olmamaktadır. İnce tüyler dahil tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlar alınırken ayva tüylerde aktivasyona neden olmaması ile Bursa lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer tercih edilmektedir.

Kol Lazer Epilasyon

Kol bölgesindeki kılların giderilmesi amacıyla ağda, jilet, tüy dökücü kremler kullanılmaktaydı. Ancak bu yöntemler geçici ve belirli aralıklarla tekrarlanması gereken yöntemler olmasından kullanıcılar mustariptir. Bu geçici yöntemler yerine kalıcı bir çözüm için en ideal yöntem olarak Buz Lazer üretilmiştir.

Buz Lazer, kol bölgesindeki kıllanma ile mücadelede kalıcı ve en etkili yöntemdir. Bu nedenle kadın erkek herkesin en çok tercih ettiği güvenilir sistem Buz Lazer’dir. Özellikle kadınların kol bölgesindeki kıllar diğer vücut bölgelerine göre daha ince yapılı daha çok tüy şeklindedir. Kadınlar kol bölgesinde pürüzsüz bir görünüm için lazer epilasyon yaptırmayı tercih etmektedir. Erkekler de kol bölgesinde pürüzsüz bir uygulama yerine genellikle seyrekleştirme işlemini talep etmektedirler. Sahip olduğu avantajlar sayesinde kadın erkek herkesin kol lazer epilasyonda tercih ettiği yöntem Buz Lazer olmaktadır. Böylece Bursa lazer epilasyon merkezlerinde de tercih Buz Lazer’dir.

Buz Lazer Epilasyon Kaç Seanstır?

Buz Lazer etkili bir sonuç için tüm vücutta ortalama 8 seans önerilmektedir. Ergenlik bitimiyle birlikte her yaşta uygulanabilir olan Buz Lazer seans sayısı, uygulama yapılacak kişinin cilt rengi, kıl rengi, kıl sıklığı ve kıl kalınlığına bağlı olarak değişebilmektedir. Bazen ek seanslar gerektiği gibi daha az seansta etki görmek de mümkündür.

Kolay güneş alabilen ve bronzlaşabilen bölgelerde uygulama yapılırken dikkat edilmesi gerekmektedir. Buz Lazer yöntemi ile güneşlendikten 1 hafta sonra bile bronz tene uygulama yapılabildiği klinik çalışmalarla test edilmiştir. Bu nedenle Buz Lazer yönteminde her mevsim uygulanabilme seçeneği vardır.

Herhangi bir aktivasyon veya yan etki riski olmaması için FDA onaylı, Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı, periyodik bakımı yapılan orijinal cihazlarla uygulama yapan klinikler tercih edilmelidir. https://www.buzlazer.com  adresinden bu merkezlere ulaşabilirsiniz.

Advertorial

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P