banner201

banner177

banner193

BURSA’DA ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLADI

Eğitim Bir-Sen Bursa 1’Nolu Şube Başkanlığı ve Genç Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’nin ikincisini düzenlediği fotoğraf yarışması başladı. Bu yıl “Kültür Başkenti Bursa” teması ile düzenlenen ödüllü yarışmada başvurular 17 Şubat’ta sona erecek.

BURSA 02.02.2022, 12:54
BURSA’DA ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLADI

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, yarışma hakkında bilgiler verdiği açıklamasında gençleri kadraj başına davet ederek yarışmanın şartlarını ve ödüllerini açıkladı.

BAŞKAN ACAR, “HERKES KADRAJ BAŞINA”

Başkan Acar, ‘Kültür Başkenti Bursa’ temalı fotoğraf yarışmasına katılım ücretsiz olduğunu belirterek, “15-35 yaş arası amatör ve profesyonel bütün fotoğraf meraklılarını yarışmamıza katılmaları için davet ediyorum. Temamıza uygun olarak yapılacak değerlendirme sonucunda; Yarışmanın birincisine 1.500 lira, ikinciye 1000 lira, üçüncüye ise 750 lira para ödülü belirledik. Bizler gençlerimizin her alanda kendilerini ifade etmelerini istiyoruz. Bu sebeple kültür, sanat, edebiyat alanlarında da kendilerini geliştirmeleri için her türlü desteği vermeye hazırız. Bu yarışma ile gençlerimize ulaşmak, onların gözünden Bursa’mızı görmek istiyoruz.” dedi. Çalışmalar ise [email protected] adresine gönderilecek.

GENÇ MEMUR-SEN BAŞKANI MAKSUT ALİ ATAMER, “GENÇLERİMİZİ YARIŞMAMIZA DAVET EDİYORUM”

Genç Memur-Sen Bursa İl Başkanı Maksut Ali Atamer ise, “Teşkilat olarak başka Bursa’daki gençlerimiz olmak üzere tüm Türkiye gençliği için var gücümüzle çalışıyor, geleceğimiz olan gençlerimizi her alanda bir adım daha öteye nasıl götüreceğinizin hesabını yapıyoruz. Bu nedenle gençlerimizin kendilerini ifade edebilecekleri, kendilerini bulabilecekleri birçok alan oluşturuyor, bununla ilgili birçok projeye de imza atıyoruz. Yine bu yarışmamız da bu çalışmalarımızdan biri. Bu alanda kendini ifade etmek, Bursa’mıza olan bakışını bizlerle paylaşmak, kendi gözlerinden bize Bursa’mızı göstermek isteyen 15-35 yaş aralığındaki tüm kardeşlerimizi bu yarışmaya katılarak bunu fırsata çevirmeye davet ediyoruz.” diye konuştu

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P