banner209

banner177

banner193

BURSALI GENÇ İŞ İNSANI HAYATINI KAYBETTİ

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği üyesi olan Doğan Rekkalı dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

BURSA 14.09.2023, 16:46
BURSALI GENÇ İŞ İNSANI HAYATINI KAYBETTİ

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği üyesi, Saints ‘N’ Sinners’ın davulcusu genç Bursalı iş adamı Doğan Rekkalı dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Rekkalı'nın ölüm haberini Saints ‘N’ Sinners sosyal medya hesabından duyurdu.

Rekkalı'nın cenazesi 15 Eylül 2023 tarihinde (Cuma günü) yarın Bursa Organize Sanayi Camii’nde kılınacak öglen namazına müteakip Hasköy Aile Kabristanı’na defnedilecektir.

Grup tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Bu Sizlerle yasımızın ve kederimizin derinliğini sözcüklerle ifade edemeyeceğimiz denli üzücü bir haber paylaşmak zorundayız.

On altı yıllık grup arkadaşımız ve ebedi dostumuz, Saints ‘N’ Sinners’ın enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen davulcusu Doğan Rekkalı’yı maalesef 13 Eylül Çarşamba günü kaybettik.

Doğan kişiliğiyle, yeteneğiyle, ürettikleriyle çoktan adını heavy metal tarihine ve kalplerimize çıkmayacak şekilde kazıdı.

Anısı hep bizlerle, Doğan hep Saints ‘N’ Sinners’la olacak.

Not: Dostlarımızdan ve dinleyicilerimizden bu zor zamanda ailesinin mahremiyetine ve yas sürecine saygı göstermelerini rica ediyoruz"

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:38
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:22
Yatsı 22:00
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P