banner204

banner177

banner193

banner205

BURSALILAR DİKKAT: SICAKLIK DÜŞÜYOR YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji’nin tahminine göre, Bursa’da yarından itibaren 3 gün boyunca yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise hissedilir derecede düşecek.

BURSA 10.04.2022, 11:43
BURSALILAR DİKKAT: SICAKLIK DÜŞÜYOR YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Tokat, Kayseri, Mersin, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Samsun ve Sinop’un iç kesimlerinin, Karabük ve Yozgat’ın doğu, Sivas’ın batı çevrelerinin; akşam saatlerinden sonra (Bilecik hariç) Marmara ve Kıyı Ege’nin kuzey kesimleri ile Antalya ve Isparta çevrelerinin yerel sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunuyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.4

Rüzgarın önceleri güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege’de yer yer kuvvetli (40-60 km/sa), gece saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege’de kuzeybatılı yönlerden orta, yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

BURSA’DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahminine göre Bursa’da hava şöyle olacak:

Bugün hava çok bulutlu. Sıcaklık en düşük 12, en yüksek ise 27 derece.

Kent yarından itibaren yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Bununla birlikte sıcaklıklarda da hissedilir derecede düşüş olacak.

Yarın sağanak yağışın beklendiği Bursa’da sıcaklık en düşük 8, en yüksek ise 15 derece olacak.

Yağış salı günü de sürecek. Kentte sıcaklık en düşük 3, en yüksek 14 derece olacak.

Çarşamba günü de havanın yağışlı geçeceği tahmin edilirken, sıcaklığın en düşük 2, en yüksek ise 13 derece olması bekleniyor.

Perşembe günü ise yağış Bursa’yı terk ediyor. Havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklık ise en düşük 3, en yüksek 16 derece olacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P