banner209

banner177

banner193

BURSA’NIN EN ÖNEMLİ KALESİ ADNAN KURTULUŞ’A EMANET

Bursa’nın en büyük ilçesi olan Osmangazi’de AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Adnan Kurtuluş’un siyasi hayatındaki hızlı yükselişi sürüyor. Parti içinde verilen görevleri başarıyla yerine getiren ve teşkilatlar tarafından sevilen bir isim olan Kurtuluş, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi, AK Parti’nin en önemli isimlerinden biri olarak sahada olacak.

BURSA 06.10.2023, 10:24
BURSA’NIN EN ÖNEMLİ KALESİ ADNAN KURTULUŞ’A EMANET

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’de değişim rüzgarı sürüyor. Geçtiğimiz günlerde görevden alınan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’in yerine göreve kimin getirileceği sorusu cevap buldu. Ankara’da yapılan mülakatlar sonucunda AK Parti Osmangazi’nin yeni Başkanı Adnan Kurtuluş oldu. Seçimlerde sürprizlere yer vermek istemeyen AK Parti, güçlü isimlerle yola devam etmek istiyor. AK Parti teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev alan ve başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Kurtuluş’un kısa süre içinde ekibini oluşturarak, seçimler öncesi saha çalışmalarına başlaması bekleniyor.

7 YAŞINDAN BU YANA ERDOĞAN’IN DESTEKÇİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Belediye Başkanlığı görevini yürütürken partisinin bir etkinliği için Bursa’ya geldiği yıllarda 6-7 yaşlarında bir çocuk olarak, onu dinlemeye giden Adnan Kurtuluş; o gün fotoğraf çektirdiği Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün en güvendiği isimlerden biri oldu. Bursa için kritik öneme sahip olan Osmangazi ilçesinde Başkanlık görevine getirilen Kurtuluş’un genç bir siyasetçi olarak ilerleyen dönemlerde parti içindeki yükselişinin sürmesi bekleniyor. 

ADNAN KURTULUŞ KİMDİR?

1985 Bursa Doğumludur. Evli iki çocuk babasıdır. 2017 yılı Gilan Üniversitesi Ekonomi bölümden mezun olmuştur. 2014-2018 yılları arasında AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Osmangazi İlçe Meclis Üyesi adayı olmuştur. 2019-2021 TÜGVA Yıldırım İlçe Başkanlığı ve TÜGVA İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2004’den beri Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonunda (RUMELİFED) aktif olarak görev almaktadır. Zafer Spor ve Atıcılar Spor kulüpleri yönetim kurulu üyeliklerine ve Zafer Hayra Hizmet Derneği kurucu başkanlığı görevinde bulunmuştur. Gıda sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:54
Güneş 05:39
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:21
Yatsı 21:59
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P