BURSA’NIN EN YENİ AVM’SİNE UÇAK ASANSÖR İMZASI

Bakyapı tarafından yaptırılan Bursa’nın en yeni AVM’si   Parkur Bursa Eğlence ve Yaşam Merkezi’nin tercihi Uçak Asansör oldu.   Sektörde çeyrek asırlık tecrübesiyle 3 bini aşkın noktada birçok alanda hizmet veren Uçak Asansör PARKUR AVM’nin yürüyen merdiven sistemlerinde çözüm ortağı olarak binlerce kişinin daha hayatını kolaylaştırdı.

BURSA 02.03.2022, 11:54 02.03.2022, 12:01
BURSA’NIN EN YENİ AVM’SİNE UÇAK ASANSÖR İMZASI

Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, Bursa’nın en yeni alışveriş merkezi Parkur AVM’de çözüm ortağı olduklarını ifade ettiği açıklamalarında Uçak Asansör’ün faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

SALİH UÇAK, “MİLYONLARCA KİŞİNİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Başkan Salih Uçak, Uçak Asansör’ün hayatın her alanında olduğunu ifade ettiği açıklamalarında, “Panaromik asansörler, araç asansörleri, yük asansörleri, yürüyen merdivenler, sedye asansörleri başta olmak üzere birçok asansör ve yürüyen merdiven çeşidimizle hizmet veriyoruz.

Konutlar, okullar, hastaneler, kamu kurum ve kuruluşları, otoparklar, eğlence ve yaşam merkezleri, AVM’ler ve daha birçok noktada Uçak Asansör tercih ediliyor. Başarı asla tesadüf değil, geçmişten bugüne baktığımızda 3 bini aşkın noktada, milyonlarca kişinin Uçak Asansör ile hayatının kolaylaştığını görmek ve hizmet vermek bizim en büyük mutluluğumuz oluyor. Birçok projesinde çözüm ortağı olarak hizmet verdiğimiz BAK YAPI tarafından yaptırılan PARKUR AVM’nin yürüyen merdiven sistemlerinde çözüm ortağı olduk. BAK YAPI’ya bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Bursa’mıza ve ülkemize değer katmaya paydaşlarımızla birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

UÇAK ASANSÖR’ÜN HİZMET AĞI GENİŞLİYOR

Türkiye’nin köklü firmalarından Uçak Asansör 1997 yılında giriş yaptığı Asansör sektöründe çeyrek asrı geride bırakırken, dört ortaklı aile şirketi yapıyla yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Uçak Asansör, nitelikli çalışan kadrosu ve idari yönetimiyle birlikte sektörün öncü şirketleri arasında yer alırken araç filosu ve hizmet ağıyla her gün binlerce kişini hayatını kolaylaştırıyor. Uçak Asansör 70 çalışanı, 25’ten fazla araç sayısıyla hizmet ağını geniş bir alan taşımayı başarırken; asansör montaj, revizyon ve periyodik bakımlarını Sanayi Bakanlığı Yönetmeliği, uluslararası yasalar ve ilgili standartlar çerçevesinde gerçekleştiriyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P