banner177

banner193

Bursa’nın gururu UVE, Kalite Fuarı’na damga vurdu!  

Kalite’19, 9. Kontrol, Otomotiv Test Ekipmanları, Metroloji ve Endüstriyel Yazılım Fuarı  23-26 Ekim 2019‘da İstanbul Fuar Merkezi / Yeni fuar Kompleksi – Yeşilköy‘de gerçekleşti. Uğur Uslukılıç’ın kurduğu Kal-Met Kalibrasyon çatısı altında UVE markası fuarda büyük ilgi gördü. Fuardaki az sayıda yerli firmadan biri olan UVE markası Türkiye ekonomisine değer katan ürünlerini sergiledi.

BURSA 28.10.2019, 17:31 28.10.2019, 17:57
Bursa’nın gururu UVE, Kalite Fuarı’na damga vurdu!  

ÖZEL HABER- BURSAHABERDAR- SERCAN GÜLER 

Kal-Met Kalibrasyon sektörde 22 yılı geride bırakırken, UVE markasıyla üretilen ürünler Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında kullanılıyor. Bu kuruluşlar arasında; Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ), TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), Suudi Arabistan Meteoroloji Ensitüsü, Türk Standartları Ensitüsü Gebze Kampüsü, TÜBİTAK-MAM, TÜBİTAK UME yer alıyor. Bursa’nın iki büyük otomobil  üretim fabrikası bünyesinde yerleşik laboratuvarlar ile de kalibrasyon hizmeti veriyor.

UVE, ÜRETİLMEYENİ ÜRETİYOR

EKONOMİYE DEĞER KATIYOR 

9. kez düzenlenen fuarda UVE markası ile ilk defa katıldıklarını anlatan Kal-Met Kalibrasyon ve UVE markalarının kurucusu Uğur Uslukılıç, “UVE markasıyla Türkiye’de üretimi olmayan yurtdışından ihraç edilen test ve kalibrasyon amaçlı kullanılan ürünleri üretiyoruz. UVE markalı ürünlerimizi tanıtmak, potansiyel müşterilerimiz ile bir araya gelmek için Kalite ‘19’ Fuarı’na katıldık.  22 yıldır iş birliği içerisinde çalıştığımız ancak üretim faaliyetlerimiz hakkında yeterli bilgisi olmayan, müşterilerimize üretim alanımız hakkında bilgi verme şansı yakaladık. Daha önce işbirliği yapmadığımız firmalar ile burada tanışıp ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi aktardık. Fuar bizim açımızdan verimli geçti. Ticari ilişkiler anlamında fuarda tanıştığımız yeni firmalar ile masaya oturacağız. Fuara katılım sayısı beklentilerin altında kalsa da UVE markası oldukça büyük ilgi gördü. Fuar içerisindeki az sayıda yerli firmadan biriydik. Aralık ayında Bursa’da Metal İşleme Fuarı gerçekleştirilecek. En son ürettiğimiz ürün olan malzeme test makinalarını Bursa’mızda tanıtacağız.” dedi.

DEV KURULUŞLAR YAKINDAN TAKİP ETTİ

Ölçme ekipmanlarından, ölçü kalibrasyon sistemlerine ve koordinat ölçme makinelerine, kalite güvencesi veren firmalardan, laboratuar test ekipmanlarına kadar her türden ürününün sergilendiği Kalite ‘19’ fuarı sona erdi. 9.kez düzenlenen fuarda katılımcılar hedefledikleri nihai tüketici grupları ile bir araya gelme fırsatını yakaladı. TÜBİTAK-UME, TSE, TİAD ve TÜRKAK gibi uzman kuruluşların, üretimde daha üst düzeyde kaliteyi arayan firmaların aradıklarına her aşamada cevap verecekleri tek fuar olan Kalite’19; gıdadan otomotive, beyaz eşyadan tekstile, inşaattan ambalaja, elektronikten kimyaya ülkemizin önder firmalarına daha kaliteli ve güvenilir üretim yapabilmeleri için yol gösterdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P