banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA’NIN KAHRAMANLARINA AKTAŞ’TAN ZİYARET 

Bursa’nın Nilüfer ilçesi gibi Başköy Mahallesi’nde yüzlerce köpeğe ev sahipliği yapan Her Eve Bir Pati Derneği (HEPAD) sokağa terk edilmiş köpeklerin sahiplendirilmesi ve barındırılmasını gönüllü olarak yürütüyor. Hiçbir kar amacı gütmeyen Her Eve Bir Pati Derneği tamamen hayırseverlerin yardımıyla finanse edilirken Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş  HEPAD’a yaptığı ziyarette destek sözü verdi. Aktaş, HEPAD’ın gönüllü kahramanlarından övgüyle bahsetti. 

BURSA 06.01.2021, 11:34 06.01.2021, 11:44
BURSA’NIN KAHRAMANLARINA AKTAŞ’TAN ZİYARET 

Özel Haber- Bursahaberdar 

Dernek kurucusu Emre Demir yaptığı açıklamada sokağa atılan köpeklerin ömürlerinin kısaldığına dikkat çekerken, kar amacı gütmeyen ‘Her Eve Bir Pati’ derneğine maddi veya manevi fark etmeksizin destek beklediklerini açıkladı.

AKTAŞ, “DESTEKLERİMİZİ ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Dernek gönüllülerinden İrem Şahin Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği açıklamasında, “Yeni yılın ilk haftasında, bahçemizde çok anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Alinur Aktaş terkedilmiş dostlarımızı ve bahçemizi ziyaret etti. Kendilerini çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Hem Bahçemizde yaşayan terk edilmiş dostlarımız hem de sokaklarda yaşayan dostlarımız için yapılan ve yapılacak olan tüm çalışmaları için teşekkür ederiz. İlerleyen zamanlarda desteklerini artırarak devam edeceklerini söylediler. Sayın başkan bizden köpek sahiplenerek Bursa’ya örnek olacağını da yineledi.” ifadelerini kullandı. 

“AMACIMIZ UYGUN ŞARTLARDAKİ BİREYLERE YUVALANDIRMAK”

Dernek hakkında da bilgiler paylaşan Emre Demir, “Amacımız terkedilmiş bu canları himayemizde tutup, ömür boyu onları misafir etmek yerine uygun şartlardaki bireylere yuvalandırmaktır. Yuvalandırma yapılırken resmi formlar doldurularak ve kayıt altına alarak yuvalandırma yapılmaktadır. Dernek olarak kurduğumuz bu bahçe bir barınak değildir. Gönüllülük esasına bağlı olarak bir çok hayvansever ve yardımseverin destekleri ile oluşturulmuş bir bahçedir. Bu mücadeleye başladığımız ilk günden bu yana her geçen gün daha iyi ve sağlıklı şartlar oluşturmak için gönül birliği ile çalışmaktayız. Eksiklikler zamanla ve gelen destekler ile her geçen gün gideriliyor. Yapılan yardımlar ve destekler resmi olarak kayıt altına alınıp, bahçe ve bahçedeki canların bakım ve beslenmeleri için yapılan harcamalarda yine resmi olarak kayıt altına alınmaktadır. İlk adımdan son sürece kadar gönüllülerimiz, veteriner hizmetlerimiz, avukatımız ve muhasebecimizle çok titiz bir çalışma sürdürülmektedir. Bu yolculukta bizlere destek olan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi bir kez daha sunarız” ifadelerini kullandı.
Haytap Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat Emekli Hayvanlar Çiftliği hakkında Sayın Başkan'ımıza bilgi verdi. Bu çiftliğin pilot bir bölge olarak küçük imkanlar ile  kurulduğunu ve her şehirde olması gerektiğini söyledi. Her canlının yaşam hakkının kutsal olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P