BURSA’NIN TAM KAPSAMLI ‘DİJİTAL MATBAA’SI AÇILDI

Bursa’da dijital baskı ve matbaacılık alanında tam kapsamlı hizmet verecek tek yer olan ‘Dijital Matbaa’ düzenlenen törenle açılışını gerçekleştirdi. Şehrin merkezinde, matbaa ve baskı alanındaki ürün tedarikçilerinin tam ortasında hizmete giren ‘Dijital Matbaa’ sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

BURSA 26.02.2022, 19:48 26.02.2022, 20:00
BURSA’NIN TAM KAPSAMLI ‘DİJİTAL MATBAA’SI AÇILDI

Yeni nesil matbaacılık olarak adlandırılan dijital baskı alanında, Bursa’daki açığı kapatacak olan ‘Dijital Matbaa’ çeyrek asırdır matbaacılık sektörüne hizmet vermiş Tacettin Seleş ve Uğur Fırat’ın girişimleriyle şehrin merkezinde kapılarını açtı. Büyük bir katılımla gerçekleşen açılış törenine, matbaacılık sektörünün önemli temsilcilerinin yanı sıra, birçok vatandaş katıldı. Dijital baskı alanında son teknoloji ile üretilmiş baskı makineleri ve tecrübeli çalışan kadrosuyla yeni bir soluk getirecek olan ‘Dijital Matbaa’ sunduğu ürün çeşitliliği ile de dikkatleri üzerine çekecek. Yeni baskı tekniklerinin yanı sıra matbaa, dijital baskı, ambalaj, promosyon, reklâm, UV baskı başta olmak üzere birçok alanda müşterilerine hizmet verecek olan, ‘Dijital Matbaa’ konumu sayesinde de ulaşım zincirinde oluşacak aksaklıkları ortadan kaldıracak. Baskı ve matbaa alanında faaliyet gösteren tedarikçilere yakınlığı ile lojistik alanında rakiplerinin bir adım önüne geçecek olan ‘Dijital Matbaa’ müşteri memnuniyetini ön planda tutan yapısıyla da alanında lider bir kuruluş olmayı hedefliyor.

“MÜŞTERİ ODAKLI ANLAYIŞLA HİZMET VERECEĞİZ”

‘Dijital Matbaa’yı Bursa’ya kazandıran Tacettin Seleş ve Uğur Fırat açılışın herkese hayırlı olmasını diledikleri konuşmalarında şunları söylediler: “Uzun yıllardır matbaacılık sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Değişen dünyada matbaacılık sektörü bambaşka bir boyut kazandı. Özellikle son dönemde dijital ve UV baskının revaçta olduğunu görüyoruz. Bizler de Bursa’da böyle bir açık olduğuna inandık ve ‘Dijital Matbaa’yı kurduk. Bursa’da matbaacılık alanında faaliyet gösteren birçok yer var. Ancak tam kapsamlı baskı yapan bir yer bulmak oldukça zor. Baskı kalitemiz, fiyat tarifemiz ve müşteri odaklı hizmetimizle, sektöre yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz”

“LOJİSTİK AÇISINDAN ÇOK AVANTAJLI BİR KONUMDAYIZ”

‘Dijital Matbaa’nın konum olarak, baskı alanında hizmet almak isteyen herkese büyük avantaj sağlayacağı belirten Tacettin Seleş ve Uğur Fırat, “Baskı alanını oluşturan birçok zincir halkası var. Ve biz de konum olarak bu zinciri oluşturan bütün tedarikçilere çok yakınız. Lojistik olarak, bu müşterilerimize  ve iş ortaklarımıza büyük bir kolaylık sağlayacak. Bunun yanında çalışan kadromuz çok tecrübeli. Hepsi alanında başarılı ve çalışkan arkadaşlarımız. Başarıyı yakalamanın en önemli noktasının ekip ruhu olduğuna inanıyoruz. Güzel ve heyecanlı, başarılı ve işini seven ekip arkadaşlarına sahibiz. İnşallah Bursa’da verdiğimiz hizmetle kısa sürede ismimi duyuracağız” dediler.

ADRES.  Ulu, 1. Sezen Sk. No:47, 16220 Osmangazi/Bursa

TELEFON: (0224) 334 02 12

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:55
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:07
Yatsı 21:37
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P