banner177

banner193

BUTEM'DER DEPREMZEDE AİLELERİ AĞIRLADI

BUTEM-DER, depremzede aileler adına iftar programında bir araya geldi.

BURSA 18.04.2023, 10:59
BUTEM'DER DEPREMZEDE AİLELERİ AĞIRLADI

Bursa Tüm Emlak Müşavirleri Derneği (BUTEM-DER), Görükle'de özel bir davet salonunda, dernekleri ve depremzede aileler adına iftar programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen iftar programına, CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Ümit Akkuş,  BUTEM-DER Başkan Yardımcısı Kenan Doğan katılımcı olarak katıldı. 

Kısa bir konuşma gerçekleştiren BUTEMDER Başkan Yardımcısı Kenan Doğan, katılımcılara ve deprem bölgesinde yaptıkları yardımlarda kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkürlerini iletti.  

"BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYANLARA DERNEĞİMİZ ADINA SONSUZ TEŞEKKÜR SUNUYORUM"

Doğan, "Deprem bölgesi için başlattığımız kampanyada başından sonuna kadar bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, iş insanlarımıza, STK'lara, inşaat firmalarına, gayrimenkul firmalarımıza ve en önemlisi BUTEMDER ailesi ile tüm Bursa halkına derneğimiz adına sonsuz teşekkürler sunuyorum" dedi.

"GÖNÜLLERİNİN KAPILARINI AÇMALARI BİZLER İÇİN BİR GURURDU"

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı (BEMOErdal Çelebi, "Türkiye'nin kara gecelerinden biri olan 6 Şubat'ı hep birlikte yaşadık. Bunun derinliğini gerek şehrimize, gerek ülkemizde, gerek dünyada herkes hissetti. Şubat sonrası gayrimenkul sektörünün tekrar gündemde olması, konuşulması bazen belki bizler tarafından iyi görürse de kötü olduğu anlarda olur. Bu vesileyle tüm Türkiye'de kaos ortamında gayrimenkul vermek istemeyenler konuşulurken, Bursa'da tüm meslektaşlarımızın, paydaşlarımızın gönüllerinin kapılarını açmaları bizler için bir onur, bir gururdu. Bunu bize yaşattıkları için Bursa konuşulmadığı için tüm paydaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P