banner177

banner193

BÜYÜKORHAN SİGORTA'DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Sigorta yaptırmak için artık sigortacının ayağına gitme devri bitti araç sahipleri ruhsatın fotoğrafını çekip göndererek sigortasını yaptırıyor.

BURSA 18.09.2023, 11:50
BÜYÜKORHAN SİGORTA'DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ev, araç ve iş yeri sigortası yaptıran vatandaşlar olası bir kaza ve afet anında büyük bir masraftan kurtulmuş oluyor. Sigorta yaptırmak için artık vatandaşlar zamandan tasarruf ediyor. Bursa Bursa Osmangazi İlçesi Demirtaş mahallesinde hizmete giren Büyükorhan Sigorta hizmeti vatandaşların ayağına götürüyor. Vatandaşlar sigorta yaptırmak isteğinde aracının fotoğrafını çekip gönderiyor. En uygun sigorta işlemi dakikalar içinde gerçekleşiyor. Sigorta işlemlerinde müşteriyi memnun eden hizmetler sunan Büyükorhan Sigorta kalabalık bir katılımla açılışını yaptı. Açılışa Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Fethi Yıldız’ın kurdeleyi kesmesiyle açılışı yapılan Büyükorhan Sigorta 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam edecek. 


 Vatandaşların hizmeti ayağına getirdiklerini ifade eden Büyükorhan Sigorta Sahibi Ali Erdem, “Büyükorhan Sigorta vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için kapılarını açtı. Biz burada vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıracak şekilde hizmet veriyoruz. Sürücüler ruhsatın fotoğrafını çekip bize gönderiyor, dakikalar içinde sigorta işlemi yapıyoruz. Bursa’da en iyi sigorta işlemini en uygun fiyatlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Açılışta bizleri bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P