CANMAKSAN, TAMAMLAYICI MAKİNE ÜRÜNLERİYLE MALİYETLERİ DÜŞÜRÜYOR

Bursa İnegöl’de 1970’li yıllarda makinecilik sektörüne giriş yapan Canmaksan, bugün dünyanın 50’den fazla ülkesine ihracat gerçekleştiriyor. Canmaksan; konveyörler, arabalar, hidrololik asansörler ve otomasyon projeleri olmak üzere 4 ana başlıkta planladığı Transfer Sistemleri ile işletmelerin vazgeçilmez bir ihtiyacı haline gelirken, işletmelerin üretim maliyetlerini düşürecek tamamlayıcı çözümler sunuyor.

BURSA 11.10.2021, 11:57 11.10.2021, 13:24
CANMAKSAN, TAMAMLAYICI MAKİNE ÜRÜNLERİYLE MALİYETLERİ DÜŞÜRÜYOR


İstanbul’da gerçekleşen Wood Tech Ağaç İşleme Makineleri fuarında Bursahaberdar Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Canmaksan Yönetim Kurulu Danışmanı, Mehmet Topçu firma ve fuar hakkında bilgiler paylaştı.

51 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini aktaran Topçu, yurtiçinde aynı şekilde çözüm ortağı oldukları firma sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Topçu açıklamasında, “Yurtdışından olduğu gibi yurtiçinde de birçok önemli firmanın temsilcisini burada ağırladık. Amacımız firmalarının verimliliklerini en üst düzeye çıkarmak. Firmaların kapasite artışlarını, karlılıklarını arttırmaya, işçi maliyetlerini düşürmeye yönelik çalışmalar yapan bir firmayız. Bugün yarı otomasyon ve tam otomasyona ilişkin mevcut satın almış oldukları üretim makinelerinin hangi sektör olursa verimliliklerini artırmak için asansörlü sistemlerden aklınıza gelebilecek tüm otomasyon sistemlerini yapıp, firmalara teslim ediyoruz” dedi.

1975’den bu yana Bursa İnegöl’de üretim yaptıklarını belirten Topçu, yeni yatırımlarla üretim kapasitelerini arttıracaklarını belirterek şöyle devam etti, “1970’li yıllarda makinecilik sektörüne Can Torna adı ile giriş yapan Canmaksan®, bugün tecrübesi ve kalitesi ile endüstride adını duyurmuş bir firma olmanın gururunu yaşıyor.  50’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Yüzde 80 ihracat ağırlıklı çalışan bir firmayız. Yurtiçinde de yeni adımlarımıza büyümemizi gerçekleştirerek yerli firmalarımıza destek olacağız. Yurtiçinde artan talebe karşılık vermek istiyoruz.  Firmamızın yerleşik olduğu İnegöl’de ağırlıklı olarak orman ürünleri, tekstil ve gıda sektörlerine makine imalatı, proje geliştirme, mühendislik çalışma ve tasarımları, bakım-onarım gibi hizmetler veriyoruz.” diye konuştu. 

MAKİNELERİN TAMAMLAYICI ÜRÜNLERİ CANMAKSAN’DA

Makinelerin tamamlayıcı ürünlerini yaptıklarını anlatan Topçu, “Satın almış olduğunuz herhangi bir makineye tamamlayıcı ürünler üretip kolaylaştırıyoruz. Örneğin makinelere malzeme taşımak için uygun asansörler, makineden ürün çıktıktan sonra da yine aynı şekilde taşıma işlemini gerçekleştirecek çözümleri sağlıyoruz.  Ürününün paketlenip depoya gidinceye kadar tüm aşamasında süreci ürettiğimiz makineler sağlıyor.  Türkiye içinde ve Türkiye dışında birçok önemli markanın üretim sistemini tamamlayan otomasyon sistemleri ve çözümleriyle üretimlerini kolaylaştırmayı başardık.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P