CEZAYİR’DE ROTCAR AUTOMOTİVE RÜZGARI

Cezayir’de düzenlenen Equip Auto Algeria 2023 Fuarı’na katılan ROTCAR AUTOMOTİVE, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yurt dışından önemli firmalarla iş görüşmeleri gerçekleştiren Bursalı firma, yeni yatırım anlaşmaları sağladı.

BURSA 20.03.2023, 14:06 20.03.2023, 14:11
CEZAYİR’DE ROTCAR AUTOMOTİVE RÜZGARI

Bursa’da 2 bin 500 metrekarelik alanda dünyanın birçok ülkesine araç ön takım parçaları üreten ROTCAR AUTOMOTİVE, bu yıl Cezayir’de 16’ıncısı düzenlenen Equip Auto Algeria 2023 Fuarı’na katıldı. Fuar boyunca yurt dışından yüzlerce katılımcıyı standında ağırlayan ROTCAR AUTOMOTİVE, birçok ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi. Afrika ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği ROTCAR’ı, Cezayir Türkiye Büyükelçisi Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ve Cezayir Ticaret Ataşe Yardımcısı Mehmet Emin Yiğitbaşı da yalnız bırakmadı.

YENİ YATIRIM HEDEFİ

ROTCAR AUTOMOTİVE Yönetim Kurulu Başkan Nazmi Yıldırım, ikinci kez katıldıkları Fuarın çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Kuzey Afrika ülkelerindeki potansiyelin farkındaydık. Bunun bilinci ile Akdeniz Bölgesi’nin en önemli fuarlarından biri olan Equip Auto Algeria 2023’te yer almak istedik. Burada kaldığımız süre boyunca yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bizi fuarda ziyarete gelen iş insanları ilerleyen günlerde Bursa’ya da gelerek, yatırımlarımızı daha yakından inceleyecek. Kısa bir süre içinde aldığımız teklif doğrultusunda bizler de buraya bir yatırım yapmak istiyoruz. ROTCAR’ı dünya markası yapma hedefimiz var. Bu hedefe her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz.” dedi.

TÜRK FİRMALARINA YOĞUN İLGİ

Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı: "Fuar boyunca bizleri yalnız bırakamayan, “Cezayir Türkiye Büyükelçisi Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ve Cezayir Ticaret Ataşe Yardımcısı Mehmet Emin Yiğitbaşı’na çok teşekkür ediyorum. Ülkemizi, burada en iyi şekilde temsil ediyorlar. Cezayir halkı da Türkiye’yi çok seviyor, Türk firmalarına yoğun ilgi gösteriyorlar. Afrika ülkeleri otomotiv sektörü için önemli bir fırsat kapısı. Buraya yapacağımız yatırımlarla, hem ülke ekonomisine hem de ülke istihdamına önemli katkı sağlayacağız.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P