CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ALPİŞ DAMGASI

Ürettiği projelerle hem yatırımcısına hem de bölgesine değer katan Alpiş İnşaat, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 3 projesinden 2’sini tamamlayıp, 2 yeni projenin de temelini attı.

BURSA 24.10.2023, 12:10
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ALPİŞ DAMGASI

30 yıldır yaptığı seçkin konut ve işyeri projeleriyle güven ve kalitede marka olan Alpiş İnşaat, Cumhuriyetimizin 100. yılında da tüm heyecanı ve gayretiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır çalışmalar içerisinde olduklarını ifade eden Alpiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “Bu yıl içinde toplamda 5 proje üzerinde çalıştık. 2’sini tamamladık, 1’i bitmek üzere. 2 projemizin ise temelini attık. Cumhuriyetimizin 100. yılında yatırımlarımızı hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. 30 yıldır olduğu gibi gelecekte de şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya, üretmeye ve katma değer sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

ALPİŞ’E YAKIŞIR PROJELER

Devam eden projelerle ilgili bilgi veren Karaalp, “Şehrin yeni cazibe bölgesi olan Kızılcıklı Mahallesi’nde hayata geçirdiğimiz Nilüfer House proje serimizin ilk etabını teslim ettik. 2. etabında da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son rötuşların yapıldığı Kayapa’da yükselen Alpiş Viale House projemizin üretimini tamamladık ve teslimat aşamasına geçtik. Yine Kızılcıklı Mahallesi’nde Laden House ve Odunluk Mahallesi’nde Lenera House projelerimizin de temelini attık” diye konuştu.

BÜYÜK HEDEFLER YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

30’uncu yılına giren şirketimiz, profesyonel ekibi, nitelikli projeleri, güvenli yapıları ve yeni yatırım hamleleriyle yoluna devam ediyor diyen Sertaç Karaalp, “Bir yandan nitelikli ve büyük işler üretip ekonomimize değer katmaktan, bir yandan da 1000 kişiye yakın çalışanımıza istihdam oluşturup kocaman bir aile olmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur yaşıyoruz. Çatı kuruluşumuz Alpiş Holding olarak, projelerimizi, istihdamımızı ve ekonomiye kattığımız değeri artırmak en büyük hedefimiz, 2024 yılıyla birlikte yine büyük hedeflerle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:37
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:23
Yatsı 22:02
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P