banner177

banner193

DAĞ YÖRESİNDE ÖĞRENCİ VE VELİLERE YOL GÖSTERECEK EĞİTİMLER BAŞLIYOR

Kentimizin en geniş katılımlı, en fazla üyeye sahip sivil toplum kuruluşlarından biri olan DAĞDER; Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık’ta öğrencilere ve velilere birçok konuda eğitim seminerleri düzenleyecek. Akademisyen Tolga Bahadır Şimşek’in gerçekleştireceği seminerler öğrenci ve velilere yol gösterici olacak.

BURSA 19.01.2023, 14:51 19.01.2023, 15:02
DAĞ YÖRESİNDE ÖĞRENCİ VE VELİLERE YOL GÖSTERECEK EĞİTİMLER BAŞLIYOR

Sivil toplum kuruluşları, resmi kurumların dışında kalan ve bunlardan bağımsız olarak çalışan, sosyal, kültürel ve hukuki boyut çerçevesinde etki alanına değer katan kuruluşlar olarak ön plana çıkarken DAĞDER çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

 Kentimizin en geniş katılımlı, en fazla üyeye sahip sivil toplum kuruluşlarından biri olan DAĞDER yeni dönemde DAĞDER Genel Başkanı Yaşar Türk, DAĞDER Genel Başkan Vekili  Özcan Ekmekçi öncülüğünde  turizm, eğitim, sağlık, sosyo-kültürel kapsamda birçok projenin oluşturulması için çalışmalara başladı.

DAĞDER Yönetim Kurulu ve eğitim komisyonunun yürütücülüğünü üstlendiği, ‘’kariyer geliştirme ve geleceğe yön verme’’ çalışmaları kapsamında, dağ yöresindeki dört ilçemiz ve merkez okullarımızın bulunduğu köylerde, eğitim ve öğrenim hayatlarına devam eden çocuklarımıza ve gençlerimize; 21.yy kazanımları ve geleceğin meslekleri, tercih rehberliği, verimli ve etkin ders çalışma süreçlerinin planlanması, meslek ve lise seçimleri, psikolojik güçlendirme, kaygı ve stres yönetimi, dikkat eksikliğinin giderilmesi ve odaklanma gibi konularda, yöre öğrencilerimize ve velilerimize eğitim seminerleri verilecek.

 Proje koordinatörlüğü Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim görevlisi ve aynı zamanda kariyer ve eğitim lideri Tolga Bahadır Şimşek ve ekibi tarafından yapılacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P