DANGAÇ, “GENÇLERLE SİYASET ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRMEK İSTİYORUM”

AK Parti Bursa’nın en genç Milletvekili Aday Adayı Arif Bekir Dangaç, gençlerin sesi olmak istediğini belirterek, “AK Parti gençlik hareketleri bakımından Türkiye’nin en etkili partisi. Ben de gençlerle siyaset arasında köprü görevi görmek istiyorum” dedi.

BURSA 17.03.2023, 11:03
DANGAÇ, “GENÇLERLE SİYASET ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRMEK İSTİYORUM”

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala milletvekili aday adayları da netleşmeye başladı. Milletvekili olmak isteyen birçok aday AK Parti Bursa’dan başvuru yaparken, bir isim yaşıyla dikkat çekiyor. AK Parti Bursa’dan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan 24 yaşındaki Arif Bekir Dangaç, Bursahaberdar Gazetesi’ni ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. 2018 yılında AK Parti 1. Bölgeden 10. sıradan milletvekili adayı olan Dangaç, “27. Dönem Milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parti yetkililerimizin kararı ile milletvekili adayı olma gururu yaşadım. Türkiye’nin gençlik hareketleri bakımından en etkili partisi olan AK Parti’de, Bursa gibi önemli bir kalede listeye girmek benim için büyük bir şeref ve mutluluktu. Bu dönemde de bu kutlu davanın bir parçası olmak adına milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum. Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden birinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizle birlikte zorlu ama bir o kadarda kutsal bir yola çıkıyoruz. İnşallah daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de zaferle ayrılacağız” dedi.

“PARTİMİZ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR”

Gençlerin siyasete daha yakın olması gerektiğine dikkat çeken Dangaç, “Çağın getirdiği teknolojik ve sosyolojik etkiler gençlerimizi siyasetten uzaklaştırdı. İkili iletişim son dönemde yerini, daha çok kısa mesaj ve sosyal medya etkileşimlerine bıraktı. Partimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi yakından görüyoruz. Her fırsatta onlarla bir araya geliyor ve fikirlerini dinliyor. Benim de amacım gençlerle siyaset arasında bir köprü görevi kurmak. Aynı kuşaktan geldiğimiz için gençlerin neler istediğini iyi biliyorum. Bunların yetkili kurumlara, mercilere iyi anlatılması gerektiğini düşünüyorum. Genç kardeşlerimiz siyasetten uzak durdukları için fikirlerini söylemekten bazen çekinmiyorlar. Kendi alanım olan iletişimi iyi kullandığımı düşünüyorum. İnşallah partimizin görev, halkımızın da destek vermesi durumunda, genç kardeşlerimizle birlikte güzel işlere imza atacağız.” dedi.

ARİF BEKİR DANGAÇ KİMDİR?

Aslen Selanik göçmeni olan Arif Bekir Dangaç, 15 Mayıs 1999 tarihinde Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dünyaya geldi. Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenciyken AK Parti ve siyaset ile tanıştı. Türkiye Gençlik Vakfı - TÜGVA Yıldırım İlçe Medya İletişim Koordinatörlüğü, TÜGVA Bursa İl Medya İletişim Koordinatörlüğü, Genç USMED Genel Merkez Kurumsal İletişim Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. 2018 yılında Genel Seçimlerde Bursa'dan AK Parti 1. Bölge 10. Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterildi. 2020 yılında gerçekleşen kongre ile AK Parti Yıldırım İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi ve ardından İlçe Başkan Yardımcısı/İlçe Tanıtım Medya Başkanı olarak görevine devam etti. DNG Grup bünyesinde Kurumsal İletişim Dijital Reklam Koordinatörü olarak iş hayatını sürdürmekle birlikte bir çok işletmeye dijital iletişim hizmeti sağlamaktadır. Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, Anadolu Üniversitesi Medya İletişim bölümlerinden mezun olan Dangaç, mevcutta Uludağ Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmaktadır.

Yorumlar (2)
umagiwugijuka 1 yıl önce
Ojizucadu Umefetesj yja.psab.bursahaberdar.com.gur.wt http://slkjfdf.net/
Kevinnus 1 yıl önce
https://94forfun.com


英雄聯盟世界大賽、線上電競投注
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P