DEV FUARDA MIZRAK MAKİNE’YE BÜYÜK İLGİ

Bursa’nın en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Mızrak Makine; İstanbul’da gerçekleşen WOODTECH 34. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nda ilk günde en çok ziyaret edilen firmaların başında geldi. Türkiye’nin ve dünyanın en büyük makine üreticilerinin yer aldığı fuarda 1976’dan bu yana makine üretimiyle sektörün liderleri arasında yer alan Mızrak Makine büyük ilgi gördü.

BURSA 09.10.2021, 15:15 16.12.2021, 11:43
DEV FUARDA MIZRAK MAKİNE’YE BÜYÜK İLGİ


İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen olan WOODTECH 34. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nın ilk gününde makine üreticileri  boy gösterdi. Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nda geniş standı ve ürün çeşitliğiyle ilgi odağı olan Mızrak Makine; CNC ROUTER, Kenar Bantlama, Panel Ebatlama, Kapı Ebatlama, Çizicili Yatar Daire makinelerini fuar alanında sergileyerek  yurtiçinden ve yurtdışından gelen ziyaretçilerini ağırladı.

Satış Sorumlusu Anıl Coplan fuar hakkında yaptığı açıklamada, Pandemiden dolayı ara verilen fuarlar uzun bir aradan sonra yine başladı. Şuanda ziyaretçilerimizin çoğunluğunu yurtdışından gelen misafirler oluşturuyor. Özellikle Ortadoğu ve Arap ülkelerinden büyük talep var. İlk gün olmasına rağmen Avrupa ülkelerinde de gelen misafirlerimiz oldu. Burada İngilizce başta olmak üzere yabancı dil bilen satış temsilcilerimiz ziyaretçilerimizle ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Sıcak satışlarımızında olduğu gibi daha sonra satışa dönüşecek taleplerde var. Mızrak Makine olarak gördüğümüz talepten çok memnunuz. Mızrak Makine Salon 2’de 214 C standında dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerine yeni makinelerini tanıtacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P