banner201

banner177

banner193

DEVA PARTİSİ’NDEN BURSA’DA AÇIKLAMA, “GIDA FİYATLARI 6 AY SONRA EN AZ YÜZDE 50 ARTMIŞ OLACAK”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Bursa’da gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı açıklamada, “6 ay sonra gıda fiyatları en az yüzde 50 artacak. Birkaç ay sonra çok daha kötü bir tabloyla karşı karşıya kalacağız. Türkiye’nin her yerinde teşkilatlandık. Ben erken seçim olacağına ihtimal vermiyorum. Her gün seçime hazır olmak gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

BURSA 08.01.2022, 16:11 08.01.2022, 16:29
DEVA PARTİSİ’NDEN BURSA’DA AÇIKLAMA, “GIDA FİYATLARI 6 AY SONRA EN AZ YÜZDE 50 ARTMIŞ OLACAK”


ÖZEL HABER- BURSAHABERDAR 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bursa’da; Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ve partinin kurucular kurulu üyesi Tunahan Elmas’ın katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirdi.  Deva Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz ise koronavirüse yakalanması sebebiyle toplantıya katılamadı.

“BURSA’DA TEŞKİLATLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Bursa'da teşkilatlanma çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini aktaran Yeneroğlu, “Yakın zamanda Bursa’da kongremizi gerçekleştirdik. Yeni yönetime seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Bursa programımız kapsamında pazar esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. KYK mağdurlarını DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı'nda ağırlayacağız. İlçe başkanlarımızla Bursa ile ilgili konuları masaya yatıracağız.” ifadelerini kullandı.

“6 AY SONRA GIDA FİYATLARI EN AZ YÜZDE 50 ARTACAK”

Yerel sorunlardan ziyade genel sorunların herkesin gündemi olduğunu belirten Yeneroğlu, “Her bir vatandaşımızın gün geçtikçe daha ağır biçimde yaşadığı hayat pahalılığı, insanlarımızın yaşadığı ağır yoksulluk, Türkiye’nin her yerinde hissediliyor.  Bu sorunlar, bu iktidar göreve devam ettiği sürece azalmayacak. Daha, iyi günlerimizi yaşıyoruz.  Birkaç ay sonra çok daha kötü bir tabloyla karşı karşıya kalacağız. Bugün gıda fiyatlarından ciddi manada şikayet ediyoruz ama 6 ay sonra bugünkü fiyatlara alamayacağız. 6 ay sonra gıda fiyatları en az yüzde 50 artacak. Ekonomik sorunların da temelinde anayasal devletten uzaklaşmış olmak yatıyor. Anayasal devlet ne demek; hukuk devleti demek, kuralların işleyişi demek, denge denetim mekanizmaları demek, kuvvetler ayrılığı demek, adaletin bağımsız ve tarafsız bir biçimde hüküm kurabilmesi demek. Hukuk devletine, yürütmenin başta olmak üzere herkesin tabi olması demek. Bugün ülkemizde hukuk devletinin olmazsa olmazları geçerli değil.” dedi.

104 BİN ÜYE SAYISINI GEÇTİK

“Deva Partisi olarak 22 ay önce kurulduk. En öncelikli mesele olan, seçime katılım yeterliliği sağlama noktasında ciddi bir çaba içerisinde bulunduk. Büyük kongremizi gerçekleştirdik. Türkiye’nin her yerinde teşkilatlanma çalışmalarımızı hızlandırdık. Türkiye’nin her yerinde teşkilatlandık. Belde, mahalleler, köyler düzeyinde de teşkilatlanma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen hafta itibariyle 104 bin üye sayısına eriştik.”

“ERKEN SEÇİM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Erken seçim ile ilgili görüşlerini paylaşan Yeneroğlu son olarak, “İktidar muhalefete güvenmiyor. Muhalefet iktidara güvenmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin şahsi ilişkileri dışında, partiler arasında ciddiyete alınacak bir nitelikte her hangi bir ilişki söz konusu değil. Bunu tüm samimiyetimle belirtebilirim. Çok suni bir ilişki. İki tarafında memnun etmeyen, iki tarafın da bir an önce bozulmasını istediği bir ilişki. İktidarın erken seçime gidebilecek bir güce, bir cesarete sahip olduğunu düşünmüyorum. Anketlerin çok gerçekçi olmadığını biliyorlar. Seçimlerin en erken ekim kasım ayında yapılabileceğini düşünüyorum. Seçimleri erkene çekelim, kazanalım diye sığ düşünce içinde bulunurlar mı ? İnşallah bulunurlar. Mayıs Haziran vesaire konuşulabiliyor. Ben erken seçim olacağına ihtimal vermiyorum. Her gün seçime hazır olmak gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P