ELATEK, DÜNYANIN KONUŞTUĞU FUARDA TİCARET HACMİNİ ARTIRDI

Otomotiv ana sanayi başta olmak üzere birçok sektöre kauçuk hortum, plastik hortum ve sistem parçaları tasarlayıp, dünya devi otomotiv üreticileri ile geliştirici tedarikçi olarak çalışan Bursa’nın vizyoner firması Elatek; dünyanın lider ticaret fuarı Automechanika’da dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerini ağırladı.

BURSA 06.06.2022, 10:33 06.06.2022, 10:39
ELATEK, DÜNYANIN KONUŞTUĞU FUARDA TİCARET HACMİNİ ARTIRDI

Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika'nın Türkiye'deki tek etkinliği olan Automechanika İstanbul, 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Sektörün lider firmalarını tek çatı altında toplayan dev organizasyonda firmalar ikili görüşmelerle ürün ve hizmetlerini anlattı.

ELATEK KAUÇUK’A DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN BÜYÜK İLGİ

Otomotiv endüstrisinin önemli çözüm ortaklarından olan Elatek, Automechanika Fuarı’nda çok sayıda yerli ve yabancı alım heyetlerini ağırladı. Fuarın en çok ilgi gören markalarından biri olmayı başaran Elatek yüksek teknoloji ile üretilen, sektöre değer katan ürünlerini dünya pazarına tanıttı. Dünya devi otomotiv üreticileri ile geliştirici tedarikçi olarak çalışan Elatek, yetkin kadrosu ve son teknoloji makine ekipman parkuru ile sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

Elatek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Değirmencioğlu fuar hakkında değerlendirmelerde bulunduğu açıklamasında Elatek’in ürün ve hizmetlerinin yanı sıra Ar-Ge çalışmalarını anlattı.

SEKTÖRE DEĞER KATAN GELİŞTİRİ TEDARİKÇİ: ELATEK

Firma hakkında bilgiler paylaşan Değirmencioğlu ağırlıklı olarak otomotiv ana sanayine 1. Tedarikçi olarak hizmet verdiklerinin altını çizerek şöyle konuştu, “Bursa’da 22 bin metrekare alan üzerine kurulu entegre tesislerimizde üretimimizi gerçekleştiriyoruz. Kauçuk hamurların, kauçuk hortumların, kauçuk formlu parçaların,  plastik şişirme ve ısı ile form verilmiş (termoform) plastik boruların üretimi ve tasarımı, metal boruların soğuk şekillendirmesi, montajı ve tasarımı alanında faaliyet gösteriyoruz. Elatek Kauçuk, bünyesinde bulundurduğu karışım tesisiyle kendi kauçuğunu üreten, ürettiği kauçuğu malzeme ve performans laboratuarlarında ileri teknolojisi ile test etmektedir. Müşterilerini mühendislik altyapısıyla destekleyen, kalıphanesi ile tüm kalıpları ve üretim ekipmanlarını kendi bünyesinde imal edebilen Elatek, Otomotiv sektörüne değer katan geliştirici tedarikçi konumundadır. 

Sektörün en önemli dünyanın en prestiji fuarlarından biri olan Automechanika’da çok sayıda alım heyetini ağırladık. Firmamıza gösterilen ilgiden dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bursa’mıza ve Türkiye’mize değer katacak Ar-Ge çalışmalarımız ve yatırımlarımızla ihracat hacmimizi artırarak sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P