banner201

banner177

banner193

EŞSİZ MANZARASI VE KONFORU İLE : THE BERUSSA HOTEL

Bursa’da faaliyet gösteren The Berussa Hotel, eşsiz Bursa manzarası, doğa harikası Uludağ’a ve Mudanya’ya olan yakınlığıyla öne çıkarken; toplantı, konferans, düğün, nişan ve birçok organizasyona ev sahipliği de yapıyor.

BURSA 25.05.2021, 12:22
EŞSİZ MANZARASI VE KONFORU İLE : THE BERUSSA HOTEL

Çekirge Uludağ Caddesi’nde yer alan Bursa’nın 4 yıldızlı oteli The Berussa Hotel Bursa’ya hâkim bir noktada olmakla birlikte Bursa’nın birçok noktasından görünüyor. Konumu ile Bursa’nın denize açılan kapısı Mudanya’ya, feribot iskelelerine sadece 23 kilometre mesafede yer alırken, Yenişehir Havalimanına 50 kilometre, Uludağ’a ise 20 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

70 ODA, 4 SUİT

The Berussa Hotel misafirlerin memnuniyeti üzerine kurulmuş hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır Büyük Yıldız ismi altında hizmet vermiş, 4 yıldız kategorisinde 70 standart oda, 4 suit, 1 Double Suit ile yenilenmiş olup, mükemmel Bursa ve Uludağ manzaralı odalarımızda günün yorgunluğunu atabilir, özel günleriniz için dizayn ettiğimiz bahçe ve salonlarımızda toplantılarınızın yanında dostlarınızla kutlamalar düzenleyebilirsiniz.

TÜM ODALARDA ÜST DÜZEY KONFOR

Tüm odalarda; Direkt telefon, müzik sistemi, mini bar, kasa, kablosuz internet, otomatik yangın algılama sistemi, uydu tv, ütü saç kurutma makinası, banyoda acil butonu, DND ışığı, özel kapı kilit sistemi mevcuttur.

MODERN VE UYUMUN BERABERLİĞİ

The Berussa Hotel konuklarına sunduğu konfor ve hizmeti koşulsuz bir kalite anlayışıyla bütünlüyor. Modern ve uyumun beraberliği, kullanımdaki fonksyonellik ve sunulan hizmetin güler yüzüyle kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Farklı büyüklükteki odalar, suitler, aile odalarının tamamı kalite, konfor ve hizmetin mükemmel birlikteliğini yansıtmaktadır. Oda alternatifleri arasında seçimini yaptığınızda sadece rahatlık değil farklı taleplerinizin de oda içinde çözümlendiğini göreceksiniz.

AÇIK HAVADA ORGANİZASYON

Düğün, nişan ve benzeri organizasyonlar için kapalı alanı yanı sıra açık havada da hizmet veriliyor. The Berussa Hotel’de ayrıca profesyonel toplantı organizasyonları da gerçekleştiriliyor.

Doğanın tadına bizim mutfağımızdan bakmaya ne dersiniz ? Usta şeflerimizin lezzetli mönüleri sizleri bekliyor.

www.theberussa.com/

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P