EVENTİS PLUS’TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Güzellik sektörünün öncü markası Eventis Plus, 10 yıllık tecrübesiyle Bursa’da önemli bir yatırımı hayata geçirdi. Şehrin merkezinde görkemli bir törenle açılan Eventis Plus, son teknoloji ile üretilmiş cihazları ve uzman personel kadrosuyla Bursalılara hizmet verecek.

BURSA 29.08.2022, 13:22 29.08.2022, 13:44
EVENTİS PLUS’TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Lazer epilasyon, cilt bakımı, kavitasyon (bölgesel incelme), microblading (kalıcı makyaj) ve kirpik lifting gibi hizmetleri bünyesinde bulunduran Eventis Plus, daha önce birçok şehirde kanıtladığı markasını Bursalıların hizmetine sundu. Şarkıcı Gölge Rayan’ın müzik ziyafeti yaşattığı görkemli açılışla Bursalıların şimdiden dikkatini çeken Eventis Plus, güzelliğine güzellik katmak isteyenlerin yeni adresi olacak. Ulaşım kolaylığıyla rakiplerinin bir adım önüne geçecek olan Eventis Plus, kaliteli ve uzman personel kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

ATAŞ: “BURSALILARA VİP KALİTEDE AYRICALIKLI HİZMET SUNMAK İSTİYORUZ”

Açılışta konuşan Eventis Plus Harun Ataş, Bursalılara güler yüzlü hizmetin kapılarını açmaya geldiklerini ifade etti. Ataş sözlerini şöyle sürdürdü, “Eventis Plus, daha önce bir çok farklı şekilde kalitesini kanıtlamış, güzellik ve estetik alanında öncü olmuş bir marka. Biz de bu markayı Bursalıların da hizmetine sunmak istedik. Şehrin merkezinde Fomara’da açtığımız şubemizle, Bursalılara VİP kalitede ayrıcalıklı bir hizmet sunmak istiyoruz. Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Bugün baktığınız da birçok merdiven altı işletme var. Buralardan hizmet almak isteyen müşteriler ciddi sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilir. Eventis Plus markasının taviz vermeyeceği ön önemli konu insan sağlığı. Bu yüzden cihazlarımız da personel kadromuz da özenle seçildi. Bursalılar Eventis Plus markasını tanıdıkça, güvenilir ve kaliteli hizmetin önemini daha iyi anlayacaklar” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P