GELECEĞİN PİLOTLARI ULUDAĞ HAVACILIK’TA YETİŞİYOR

Bursa’da eğitim alanındaki başarısıyla her zaman dikkatleri üzerine çeken Uludağ Koleji, şimdide geleceğin pilotlarını yetiştiriyor. Yürekli Havacılık ile işbirliği içinde Uludağ Havacılık Okulu’nu kuran eğitim devi, Bursa’yı sivil havacılığın merkezi yapmayı hedefliyor.

BURSA 17.02.2022, 13:22 02.03.2022, 10:17
GELECEĞİN PİLOTLARI ULUDAĞ HAVACILIK’TA YETİŞİYOR

Bursa’nın eğitim devi Uludağ Koleji’nin en önemli projelerinden biri olan Uludağ Havacılık, pilot olmak isteyen gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Yürekli Havacılık ile işbirliği içinde hayata geçirilen Uludağ Havacılık Okulu, sivil havacılık alanına yeni bir soluk getirdi. Türkiye’de beklenen yatırımların yapılmaması ile gelişemeyen bir alan olan sivil havacılıkta, tecrübeli eğitmen kadrosu ile yeni hedeflere emin adımlarla yürüyen Uludağ Havacılık Okulu, kısa sürede belgelerini tamamlamasıyla uçuş okulu olmaya hak kazanan bir kurum oldu. Bursa’yı sivil havacılığın merkezi yapma hedefiyle yola çıkan Uludağ Havacılık Okulu, gökyüzü tutkunlarına Bursa’nın incisi Uludağ ve Mudanya semalarında uçuş imkanı sağlıyor. Tecrübeli pilotlar eşliğinde, uçak kullanma eğitimi alan pilot adayları ise Uludağ Havacılık Okulu ile geleceğe daha umutla bakıyor.

70 SAATLİK EĞİTİM  

Havacılık faaliyetlerinde emniyet ilkesinden taviz vermeyen Uludağ Havacılık Okulu, pilot adaylarını eğlenceli olduğu kadar zorlu bir eğitimden geçiriyor. Uludağ Havacılık, eğitim alan öğrencileri, eğitmen pilotlar ve filolarındaki uçaklarla buluşturmanın yanında, distribütörlüğünü yaptıkları dünyaca ünlü uçakların satış ve servis hizmetini de veriyor. Uçuş eğitimi alan öğrenciler, 45 saat teorik 25 saat uçuş eğitiminin sonunda, başarılı olmaları halinde UPL-U Lisansı almaya hak kazanıyor.  

,

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P