banner177

banner193

GEMLİK MÜFTÜSÜ’NDEN TÜRK DİYANET VAKIF- SEN’E ZİYARET

Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve Şube Müdürü Mehmet Durmuş, Türk Diyanet Vakıf-Sen’i ziyaret etti.

BURSA 20.10.2022, 09:36
GEMLİK MÜFTÜSÜ’NDEN TÜRK DİYANET VAKIF- SEN’E ZİYARET

Müftü Akdağ, yaptığı konuşmada, "İslam’ın emri olan meşveret müessesesini işleterek, bizim içimizden çıkan sivil toplum kuruluşlarımızı zaman buldukça ziyaret ediyoruz dedi. Daha sonra , 21. Yüz yılın Sivil Toplum Kuruluşları çok önemli hale gelmiştir. Bir ülkenin kalkınmışlığı o ülkenin sivil toplum kuruluşlarının sayısı ile orantılıdır. Hem sizleri ve hemde Sendikanız Türkiye Kamu- Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen’i yakından tanımak, çalışmalarınız ile ilgili bilgilenmek ve hemde karşılıklı olarak görüş alış verişinde bulunmak üzere buradayız. İlgi , alaka ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum"  dedi.

Türk Diyanet Vakıf Sen  Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı’ da yapılan ziyaretten dolayı Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’a teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şanlı açıklamasında, "Kurum idarecilerimizin sendikaları kendilerine rakip veya farklı alternatif düşüncelere kapılmadan yapılan ziyaretler bizlri ve dolayısıyla bütün çalışanlarımızı memnun etmektedir.Bu ülkeyi sevmeyen insanların bizimle alakası yok. Bu ülkeyi, bu milleti sevecek, Peygamberimizi de sevecek, Milli ve Manevi şahsiyetlerimizi de sevecek.Türkiye Kamu Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen farklı bir anlayışla sendikacılık yapan bir sendikadır. Bu özellik devam kıyamete kadar devam edecektir." dedi.


Heyet ziyaretin ardından; 3600 Ek gösterge alamayan kamu görevlileri, 4/B sözleşmelilerin kadroya alınmaları, Hizmetlilere memur kadrosu verilmesi, vergi diliminin %15 te sabitlenmesi ve Banka promosyonu ile ilgili yaptıkları çalışmalar hususunda bilgi verdi. Ziyarette; Gemlik Müftülüğü Şube Müdürü Mehmet Durmuş, Türk Diyanet Vakıf-Sen Bursa Şube Başkanı Eyüp Bulut ve Şube Başkan Yardımcısı İsmail Kisha' da hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P