banner177

banner193

GENÇLER, MUSTAFA YILDIRIM’I BAĞRINA BASTI

Gürsu’da düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’nda konuşan AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, “Gençlerimizin geleceğine yönelik çok sayıda düzenlemeyi ve projeye hayata geçirirken Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sini hep birlikte inşa edeceğiz. Bizim yönümüz 21 yıldır genç...” ifadelerini kullandı.

BURSA 26.04.2023, 14:43 26.04.2023, 14:53
GENÇLER, MUSTAFA YILDIRIM’I BAĞRINA BASTI

AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı, Gürsu’da ‘Gençlik Buluşması’ programı düzenlendi. Gerçekleşen buluşmaya AK Parti Bursa İl Yöneticisi Savaş Albayrak, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Erkan Şekeroğlu, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Gençlik Kolları Başkanı Adem Tokgöz, AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları önceki Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, geçmiş dönem Gürsu Gençlik Kolları Başkanı Suat Bağrıyanık, AK Parti’de çeşitli kademelerde görev alan Zekai Bağrıyanık katıldı.

GENÇLERE YÖNELİK DÜZENLEMELER İLGİYLE KARŞILANDI

Gürsu’da gerçekleşen gençlik buluşmasına büyük ilgi gösteren gençlerle bir araya gelen AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım gençlere tavsiyelerde bulundu. Gençlerin sorularını yanıtladı. AK Parti’nin 21 yılda gençlere yönelik gerçekleştirdiği düzenlemeleri ve projeleri anlattı. “Bizim yönümüz 21 yıldır genç” başlığı ile hazırlanan broşürlerde yer alan gençlere dönük 20 yılda atılan adımlar gençler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

YILDIRIM, “GELECEĞİNİZ İÇİN DOĞRU KARARI VERECEK OLAN SİZLERSİNİZ”

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım gerçekleştirdiği konuşmasında, “20 yılda gençlerimize, Türkiye geleceğine yönelik çok sayıda düzenleme ve uygulamayı hayata geçirdik. Seçme ve seçilme yaşını 18’e düşürerek demokrasimizi güçlendirdik.

Eğitimden, spora, sağlıktan, ekonomik düzenlemelere kadar her alandaki problemin çözümü için çok sayıda yasal düzenlemeyi yürürlüğe koyduk. Eğitime ayrılan bütçeyi 20 yılda 10 milyar TL’den 300 milyar TL’ye yükselttik. 2002 yılında 9 olan gençlik merkezi sayımızı 2022’de 407’e, spor tesisi sayımızı 4127’ye yükselttik. KOSGEB Girişimcilik Desteklerinden daha fazla gencimizin faydalanmasını sağladık. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı kurduk.

25 yaşını doldurmamış gençlerden pasaport harçlarını kaldırdık. Kıymetli gençler 20 yılda gerçekleştirdiğimiz projeler saymakla bitmez bugün burada sizleri dinlemeye, sorularınızı yanıtlamaya geldik. Türkiye’nin her alanda gerçekleştirdiği yatırımları, projeler, düzenlemeler tüm vatandaşlarımızın ve gençlerimizin refah düzeyini artırmaya devam edecek. Bir tarafta ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef alanlar, diğer tarafta ise Türkiye yüzyılı vizyonuyla geleceğin Türkiye’sini inşa eden AK Parti var. Geleceğiniz için doğru kararı verecek olan sizlersiniz.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P