HAYALLERİ SÜSLEYEN YENİ BAŞLANGIÇLAR ÖZDİLEK'TE

Sonsuza dek sürecek bir hikayede Özdilek Ev Tekstili, mutlulukla süslenen hayallere eşlik ediyor. Evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftler için hazırladığı yepyeni çeyiz seti koleksiyonu, yatak odalarında benzersiz bir şıklık sunuyor.

BURSA 05.04.2023, 17:16
HAYALLERİ SÜSLEYEN YENİ BAŞLANGIÇLAR ÖZDİLEK'TE

Hayatınızın en özel başlangıcı unutulmaz olsun diye her bir detayının incelikle tasarlandığı Özdilek Ev Tekstili Ruby Çeyiz Seti, yumuşacık pamuklu yapısı ve her mevsim kullanım kolaylığıyla yatak odalarının baş tacı oluyor. Nevresim takımı, yatak örtüsü, battaniye ve iki kişilik bornoz ile havlu takımlarını da kapsayan çeyiz seti 16 parçadan oluşuyor.

Mutluluğunuz Bir Ömür Sürsün Diye…

Çeyiz alışverişlerinin vazgeçilmez parçası olacak Özdilek Ev Tekstili Ruby Çeyiz Seti, yeni bir hayata adım atan çiftlerin tatlı heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyor. Gösterişli desenlerin yer aldığı tasarımını asil bir görünümle sunan koleksiyon, evlilik hazırlığında olan gelin adaylarının hayallerini süslüyor. Gri, siyah ve beyaz renk tonlarının birbiriyle mükemmel uyumu göz alırken yumuşacık yapısı ise konforlu bir uyku sunuyor.

Siz de Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri ile çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’dan ve yetkili satış noktalarından Özdilek Ev Tekstili Ruby Çeyiz Seti’ni satın alabilir ya da evlilik hazırlığında olan sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P