banner177

banner193

HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ANISINA FİDANLAR DİKİLDİ

Sağlık Sen Bursa Şubesi, Genç Memur Sen Bursa Şubesi ile birlikte Bursa’nın Mudanya ilçesi Balabancık Mahallesi’nde korona virüs sebebiyle hayatını kaybeden sağlık kahramanları anısına fidan dikimi gerçekleştirdi.

BURSA 22.03.2021, 12:58 22.03.2021, 13:02
HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ANISINA FİDANLAR DİKİLDİ

Bursa’nın Mudanya ilçesi Balabancık Mahallesi’nde gerçekleştiren örnek etkinliğe Memur Sen Bursa İl Temsilcisi, Sağlık Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Genç Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Maskut Ali Atamer ve beraberindeki sendika temsilcileri katıldı.

Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Sağlık Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül fidan dikim etkinliği sonrasında yaptığı açıklamada, “Korona virüs salgını sürecinde birçok zorluğa rağmen görevlerini fedakârca yerine getiren ve pandeminin kontrol altına alınmasında büyük sorumluluk üstlenen birçok sağlık kahramanı korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Tarihe geçecek bu kahramanlık mücadelesinde hayatını kaybeden, pandeminin gerçek kahramanları sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarının haklarını savunma ve koruma noktasında en büyük savunucu şüphesiz Sağlık Sen olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Çözüm bekleyen sorunlarımız olduğu gibi birçok konuda da sağlık çalışanlarının haklarını iyileştirme noktasında önemli girişimlere imza atarak onların yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bugün burada hayatını kaybeden sağlıkçılarımızın anısına fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Hayatını kaybeden sağlık kahramanlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına da bir kez daha başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P