banner177

banner193

HEPAD’TAN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

Nilüfer Başköy’de 700’ü aşkın köpeğe ev sahipliği yapan ve terkedilmiş can dostlarımızı sahiplendiren, Her Eve Pati Derneği’nin kurucusu Emre Demir açıklamasında, “Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve Mudanya Belediyesi bizlere dostlarımızı kısırlaştırarak destek oluyor. Her şeyden ötesi belediyelerimizle bir STK olarak el ele çalışmak bize büyük mutluluk veriyor. Aynı zamanda özel kliniklerimizde desteklerini esirgemiyor. Tüm gönüllülerimize, belediyelerimize, hayırseverlerimize teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

BURSA 05.04.2021, 11:58 05.04.2021, 12:08
HEPAD’TAN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

Her Eve Pati Derneği’nin (HEPAD) kurucusu Emre Demir açıklamalarda bulundu. Emre Demir  Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve Mudanya Belediyesi’nin kısırlaştırma desteklerine dikkat çektiği açıklamasında 700’ü aşkın terkedilmiş, hasta veya bakıma muhtaç can dostumuza ev sahipliği yaptıklarını belirtti. Emre Demir, “HEPAD olarak belediyelerimiz ile birlikte iş birliği yaparak terk edilen dostları kısırlaştırmaya yaşam alanımızda misafir edip onlara yuva bulmaya gayret ediyoruz. Her geçen gün daha da büyüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Demir açıklamalarında, “Böylesine büyük bir dernek haline gelmek şüphesiz desteklerle oldu. Belediyelerimizin yanı sıra özel kliniklerimize, bizleri yalnız bırakmayan gönüllülerimize, HEPAD üyelerine, buradan köpek sahiplenmeye gelen herkese çok teşekkür ederiz. Sizlerle daha güçlüyüz. Herkesi Nilüfer Başköy’de yer alan Her Eve Pati Derneğinin bahçesine bekliyoruz. Burada can dostlarımız ile keyifli vakit geçirebilir ve bir can dostumuzu sahiplenebilirsiniz.” dedi.

HEPADSHOP.COM’DAN SİZ DE DESTEKTE BULUNABİLİRSİNİZ

Emre Demir  https://www.hepadshop.com/ adresi üzerinden hayırseverlerin yardımlarda bulunabileceğini ifade derken , kar amacı gütmeyen ‘Her Eve Bir Pati’ Derneği desteklerinizi bekliyor.

HEPAD’IN HİKAYESİ

Eve Bir Parti Derneği Kurucusu Emre Demir yıllar önce barınaktan aldığı bir köpeği sahiplenmesi onun ve köpeklerin adeta hayatını değiştirdi. Sokağa bırakılan birkaç köpeği de ufak bir bahçe kiralayarak koruma altına alan dernek kurucuları, çok kısa zamanda 30 köpeğe, ardından 80-90 köpeğe hizmet veren bir topluluk haline geldiler. Sayısı artan köpeklerle birlikte bulundukları yere sığamayan hayvan severler ‘Her Eve Bir Pati’ isimli derneğini kurdular ve Nilüfer’e bağlı Başköy’de şu anda yaklaşık 600'ü aşkın köpeğin sahiplendirilmesi ve barındırılması görevini gönüllü olarak yürütüyorlar. Dünyanın birçok noktasına Pati Bahçesi’nden köpek gönderen bir merkez haline gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Öte yandan Dernek Kurucusu Emre Demir, sahiplendikten sonra sokağa atılan köpeklerin ömürlerinin kısaldığına dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P