banner209

banner177

banner193

İMSİAD'ın Alpiş İnşaat ziyaretinde sektör masaya yatırıldı!

 İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, üye ziyaretleri kapsamında Alpiş İnşaat’ı ziyaret ederek, Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp ile bir araya geldi.

BURSA 23.04.2019, 13:57 23.04.2019, 14:12
İMSİAD'ın Alpiş İnşaat ziyaretinde sektör masaya yatırıldı!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, üye ziyaretleri kapsamında Bursa inşaat sektörünün önemli isimleriyle bir araya gelmeye ve sektörün durumunu ele almaya devam ediyor. İMSİAD heyeti son olarak Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp’i ziyaret ederek, Bursa inşaat sektörünün durumunu masaya yatırdı.

"GEREKLİ TEDBİRLER ALINMALI"

Ziyarette konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisi için önemine dikkat çekerek şunları söyledi; “İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisindeki payı yüzde 15’i buluyor. Sektörümüz gerek sunduğu istihdam, gerekse de ekonomiye sağladığı katkıyla, Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri konumunda. Bu bağlamda içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreci en kısa sürede atlatmak için gerekli tedbirlerin alınması ve yeni ev alacaklara teşvikler sunulmasını bekliyoruz.”

“TALEPLERİN ERTELENMESİ SEKTÖRÜ DOĞRUDAN ETKLİYOR" 

İMSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp ise, “Türkiye genç nüfusa sahip, sürekli göç alan bir ülke. Bunları göz önünde bulundurursak, Türkiye’deki konut ihtiyacı hiçbir zaman bitmeyecek. Fakat şu anda, piyasalarda yaşanan durgunluk, insanların taleplerini ertelemesi inşaat sektörünü doğrudan etkilemekte. Bu süreçte bizler de birlik içerisinde hareket ederek, yaşanan sıkıntıları tek ses olarak dile getirmeli ve çözümler üretmeliyiz” dedi.

Ziyaretin sonunda İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp’e İMSİAD flaması takdim etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P