banner177

banner193

İNEGÖL DEVLET HASTANESİ'NİN 'YILDIZ'I GÖREVİ BIRAKIYOR

İnegöl Devlet Hastanesi'nin simge isimlerinden , Genel Cerrah Ergün Yıldız ‘ın izine ayrıldığı ve ardından emeklilik için dilekçe verdiği açıklandı.

BURSA 10.09.2023, 17:33
İNEGÖL DEVLET HASTANESİ'NİN 'YILDIZ'I GÖREVİ BIRAKIYOR

İnegöl Devlet Hastanesinin başarılı doktorları arasında yer alan Genel Cerrah Uzman Doktor Ergün Yıldız ‘ın izine ayrıldığı ve akabinde emeklilik için başvuru yaptığı açıklandı. Ergün Yıldız’ın emekli olduktan sonra İnegöl’de hizmet veren özel bir hastanede çalışmaya devam edeceği açıklandı.

Hasta yükü, çalışma ortamı ve hastane yönetimini mazeret göstererek birçok hekimin İnegöl’de çalışmak istememesine ek olarak, geçici görevle hastaneye görevlendirilen hekimlerinde sorumluluktan kaçması, İnegöl Devlet Hastanesinde bazı sorunları beraberinde getirdiği ifade ediliyor.

Meslektaşları , günlük 50 ila 80 hasta muayene ederken , Ergün Yıldız’ın günlük 150 hastaya kadar baktığı, yoğunluk nedeniyle bazı günlerde uzun süren ameliyatlara girdiği ve ilçe halkı için büyük fedakarlıklar yaptığı tüm kesimlerce biliniyor.

Ergün Yıldız’ın bu fedakarlığı karşısında , hastanede diğer hekimlere düşen hasta yükününde azaldığını belirten yetkililer , Ergün Yıldız’ın emekliliği sonrası, Genel cerrahi bölümünde bir krizin oluşabileceği, Yıldız’ın İnegöl halkına ve hastalara karşı yaptığı olağanüstü fedakarlıkları mevcut hekimlerin telafi edemeyeceği ifade ediliyor.

Hastane kaynakları, özellikle hastane yönetiminin hem gelen hekimlere hem de çalışan personele yardımcı olmadığı ve motivasyon noktasında eksik kaldığı bununda hastanedeki hizmet kalitesini düşürdüğü vurgulanıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P