banner177

banner193

İnegöl’de 19 yıl sonra yeni başkan Yasin Altuntepe

İnegöl Devlet Hastanesi, Hastane Koruma Derneği Başkanı Yasin Altuntepe oldu. 19 yıldır başkanlık yapan Nevzat Kaçar görevi Yasin Altuntepe’ye devretti. İşte detaylar

BURSA 30.01.2020, 11:31 30.01.2020, 11:45
İnegöl’de 19 yıl sonra yeni başkan Yasin Altuntepe


İnegöl Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneği başkanlığına seçilen Yasin Altuntepe ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla Çamlıca Restoran da bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Başkan Yasin Altuntepe, “8 Ocak itibariyle İnegöl Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneğimizin kongresini gerçekleştirdik. Mevcut başkanımız Nevzat Kaçar 19 yıldır başkandı. Kendisinden Allah razı olsun, gençlerin önünü açalım istedi. Bizde daha önce kendisinin yönetimindeydik. Akabinde görevi devir aldık. Bir kongre yaptık. Kongrede yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla beraber seçildik. Yeni yönetimde yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önceki dönem yönetici abilerimize teşekkür ediyorum, onların emekleri çok fazla” dedi.

ALTUNTEPE PROJELERİNİ SIRALADI

Yeni yönetim olarak projelerinden bahseden Altuntepe, “Projelerimiz var. Hastalarımızla ve engelli vatandaşlarımızla alakalı evlerimizde bulunan aparatlar oluyor. İşte bunlar yataktır, tekerlekli sandalyedir, engelli aparatlarıdır. Bunlar hastamız iyileştikten sonra veya vefat ettikten sonra ya ikinci ele ya da çatı arasına falan kalkıyor, kullanılamaz hale geliyor. Biz bunları tekrardan dönüştürüp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir proje üretmeyi planlıyoruz. Bunları alıp tamiratlarını yapıp, düzenli bir şekilde dezenfektesini yapıp, diğer vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde ulaştırmak istiyoruz. Böyle bir düşüncemiz var.

“İNEGÖLÜMÜZE HAYIRLI OLSUN” MESAJI

Başkan seçilen Yasin Altuntepe sosyal medya üzerinden “İnegölümüze Hayırlı Olsun...” başlığıyla bir mesaj yayınladı;

İnegöl Hastane Geliştirme Derneği olarak kongremizi gerçekleştirdik. Kongre sonrası önceki yönetim kurulundaki kıymetli abilerimize teşekkür plaketlerinin takdimi, yeni yönetim kurulumuzun da tanıtımının yapıldığı proğramda herkesin yüzü gülüyordu.

Çünkü Gönüllülük esaslı olan derneklerde bu bir bayrak yarışı olarak düşünülür.

Kıymetli yönetim kurulumuz ile bu dönem için vazifeyi biz devraldık.

Bu bir hizmet yarışı, bayrak yarışıdır.

Her zaman cemiyet hayatının içinde zikretttiğim bir konu var:

“Herşeyi devletten beklemeyeceğiz. Halk, bürokratlarla el ele vererek, bazı eksikleri, noksanları kendisi telafi edecek. Bürokratlarımız, kendilerini yalnız hissetmeyecek. Halkın gücünü arkasında hissetmedikleri taktirde idarecilerimiz, amirlerimiz, memurlarımız yalnız kalırlar. O kurumda muvaffakiyette ona keza az olur.”

İnşaAllah yeni dönemde yönetim kurulumuzla birlikte, çok değerli hocalarımızla, hastane çalışanlarımızla İnegölümüze sağlık alanında daha iyi hizmet sunabilmek için, bize düşen ne vazife varsa yürekten çalışacağız.

Destek olacağız.

Öncelikle bugüne kadar derneğimizde canla, başla çalışan, iyi niyet ve samimiyetle görev yapan tüm emektar yöneticilerimize, başkanlarımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde de Hz. Allah bizleri muvaffak eylesin.

Mahcup ettirmesin. Dualarınızı bekliyorum.

Selamunaleyküm....

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P