banner177

banner193

İNEGÖL’DE ÜCRETSİZ KANSER TARAMALARINA BÜYÜK İLGİ

İnegöl Hastane Derneği İnegöl’de kanser farkındalığını artırmak için örnek bir çalışmaya imza attı. İnegöl Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’nde onlarca kadının kanser taraması gerçekleştirildi.

BURSA 01.12.2023, 09:27
İNEGÖL’DE ÜCRETSİZ KANSER TARAMALARINA BÜYÜK İLGİ

İnegöl Hastane Derneği (İHD) sağlık başta olmak üzere birçok alanda çalışmalarını sürdürürken, İnegöl’de kanser farkındalığını artırmak için düğmeye bastı. İHD Başkanı Yasin Altuntepe geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada tüm İnegöllüleri İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yer alan KETEM’e davet ederken; farkındalık çalışmaları kapsamında onlarca kadınla KETEM’e giden İHD Yönetimi kanser taramalarının önemine vurgu yaptı.

MUTLAKA AMA MUTLAKA TARAMALARINIZI YAPTIRIN

Başkan Altuntepe tüm İnegöllüleri ücretsiz kanser taraması için KETEM’e davet ederek çağrısını yinelerken yaptığı açıklamada, “İnegöl’de kanser vakaları ciddi sayılara ulaştı. Bu anlamda erken teşhis ve kanser türleri ile ilgili farkındalığı artırmamız gerekiyor. İHD Yönetimi olarak 50 yaş ve üzeri yaklaşık 30 hemşerimizle birlikte KETEM’e giderek ücretsiz kanser taraması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız mutlaka ama mutlaka taramalarını yaptırsınlar, erken teşhis hayati derecede önem taşıyor.  Tüm ilçemizi ücretsiz kanser taramalarını yaptırmak için İnegöl SHM KETEM’e davet ediyoruz. 715 17 27 nolu telefondan vatandaşlarımız detaylı bilgi alabilirler.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P