KÜLTÜR KOLEJİ KESTEL KAMPÜSÜNDE LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

Türkiye’nin köklü eğitim kurumu Kültür Koleji, LGS (Liselere Geçiş Sistemi) Sınavı’ndan gösterdiği başarı ile adından bir kez daha söz ettirdi. Kestel Kampüsü’nde 1 öğrenci LGS’den tam puan alırken, 10 öğrenci ise yüzde 8’lik başarı dilimi içine girdi.

BURSA 07.07.2023, 11:11 07.07.2023, 11:16
KÜLTÜR KOLEJİ KESTEL KAMPÜSÜNDE LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

Bursa'nın öncü eğitim kurumları arasında yer alan Kültür Koleji Kestel Kampüsü’nün LGS’ye hazırladığı öğrenciler büyük başarı elde etti. Bir öğrencinin 500 tam puan aldığı okulda, 1 öğrenci ise tüm sorularda sadece 1 yanlış çıkarırken, 10 öğrenci ise yüzde 8’lik başarı dilimi içinde yer aldı. Sınava giren 2 öğrenci ise Türkiye’nin en prestijli okullarından biri olan Robert Koleji’ni yüzde yüz burslu olarak kazandı.

9’UNCU SINIF ÖĞRENCİLERİNE BURS İMKANI

Başarılı öğrencilere her zaman destek olan Kültür Koleji Kestel Kampüsü, LGS sınavına giren öğrencilere burs imkanı sağlıyor. Öğrencilerin LGS sınavında aldığı puan göre farklı oranlarda burs verilecek.

EĞİTİMDE KALİTE BAŞARIYI GETİRDİ

Liseye hazırlık döneminde öğrencileri farklı eğitim metotları ile sınava hazırlayan Kültür Okulları Kestel Kampüsü Okul Müdürü Halil Ülker, “Kültür Okulları tecrübesi ile disiplinli bir şekilde öğrencilerimizi sınava hazırladık. Süreç boyunca tüm öğrencilerimizin gelişim sürecini tek tek takip ettik. Rehberlik hocalarımızla birlikte öğrencilerin sınava psikolojik olarak da hazırlanmalarına yardımcı olduk. Başarının anahtarı; tüm eğitim süreçlerini bir arada ve dengeli şekilde yürütmememiz oldu. Bazen öğrenciler bilgili olsa da sınavın psikolojik sürecine yenilebiliyor. Bunu önüne geçmek için sürekli öğrencilerimiz ile iletişim halinde kaldık. Bol bol deneme sınavları yaparak, öğrencilerimize bir anlamda sınav anının heyecanını yaşattık. Deneme sınavlarının sonuçlarına göre her öğrencimize farklı ders programları oluşturarak, eksiklerini kapattık. Böyle olunca da öğrencilerimiz büyük bir başarı yakaladı” dedi.

ÖĞRENCİLER EMİN ELLERDE

Kültür Koleji Kestel Kampüsü Kurucusu Ahmet Polat ise, “Öncelikle bizleri bu başarıya ulaştıran öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kültür Okulları, eğitim tecrübesi ile her zaman olduğu gibi bu yıl da LGS’de büyük bir fark oluşturdu. Eğitimde başarının anahtarı motivasyondan geçiyor. Sınav süreci stresli ve zorlu bir süreç. Öğrencilerimizin kaygılarına yenilmemesi için rehberlik hizmetimiz ile onları en iyi şekilde sınava hazırlıyoruz. Bir yandan eğitim anlamında öğrencilerimizi geliştirirken bir yandan da kültürel ve sportif faaliyetlerle sosyal hayatlarının gelişimine katkı sağlıyoruz. Kültür Koleji’ne gönderdiğiniz çocuklarınız emin ellerde, velilerimizin hiç şüphesi olmasın” dedi.

Yorumlar (20)
Merve Zengin 11 ay önce
Başarıdan başarıya koşan kalitesiyle isminden söz ettiren bir okul.
Sevinç Hasan 11 ay önce
Başarı bir kurumun en gözle görülür farkıdır. Gerek öğretmen kadrosu gerek idari kadrosuyla verilen ilginin ve çabanın sonuçları, emekleri karşılıksız kalmayan başarılı gençlerdir.
ZHL ÜLKER 11 ay önce
Gerek idaresi gerek öğretmenleri ile başarılı bir okul. Bu başarılarının devamını dileriz. Öğretmenlerinin hepsi ilgili, anlayışlı birer eğitim neferi.
HLÜLKER 11 ay önce
Kestel kültür koleji sanat spor alanında kendini kabıtlamış bir okul. Lgs Türkiye şampiyonu çıkartarak başarısını taçlandırmıştır. İdare ve öğretöenlerini kutluyorum. Başarıların devamını dilerim.
Burak Ertan 11 ay önce
Bu başarı ilk değil son da olmayacak... Teşekkürler Kestel kültür koleji ailesi...
Ahmet çiftçi 11 ay önce
Kültür okulları başarısını kantılayan Bursa'nın değerli bir kurumudur.
Müzeye akçan 11 ay önce
Gerçekten kadrosu iyi yönetimi disiplinli ve kayda değer bir eğitimi var.
Elif Türk 11 ay önce
Başarılı eğitim başarılı okul başarılı gençler.Başka söze gerek yok
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
Namaz Vakti 12 Mayıs 2024
İmsak 04:01
Güneş 05:44
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:16
Yatsı 21:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P