banner177

banner193

LİK YAPI’DAN KONUT ALANLAR KAZANÇLI ÇIKIYOR

Sadece Mudanya’ya bugüne kadar 2 bine yakın konut kazandıran Lik Yapı’nın, Mudanya’da mevcut projelerinde satışlar devam ediyor. Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Kurt satışı devam eden projelerini anlattığı açıklamasında Lik Yapı’dan daire alanların her zaman karlı çıktığı ifade ederek, “Lik Yapı’dan konut alanların konutları çok kısa sürede 2 katı fiyatına çıktı. Diğer yandan ise geleceği planlayarak inşa ettiğimiz konutlarda yeni yaşam alanları oluşturuyoruz.” dedi.

BURSA 25.05.2021, 11:51 25.05.2021, 12:16
LİK YAPI’DAN KONUT ALANLAR KAZANÇLI ÇIKIYOR

SATIŞI DEVAM EDEN PROJELER 

Entepe

Seyirtepe Konakları

Dikilitaş Konakları

Beştepe Konakları

Likoğlu Plaza

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, İMSİAD Başkan Yardımcısı Mehmet Kurt, Lik Yapı’nın Mudanya’da devam eden projelerine ilişkin açıklamalarda bulunarak konut piyasasına dair değerlendirmelerde bulundu.

LİK YAPI’DAN KONUT ALANLAR KISA SÜREDE 2 KAT KARLI ÇIKTI

Lik Yapı’nın Mudanya’da bugüne kadar 2 bine yakın konut inşa ettiğini altının çizen Mehmet Kurt, “Tüm dairelerimiz sadece bir konuttan ibaret değil her anlamda bir yaşam alanı inşa ettik.  Çevresiyle, sosyal donatı alanlarıyla, mimarisi ve konumuyla diğer yandan ise manzarası ve doğası ile de benzersiz konutlar inşa ettik. Daireler satıldıktan sonra verdiğimiz teknik destek ile, güven duygusunu hiç eksiltmedik. Bizden her daire alan kişi en az yüzde 50 kazanç sağladı. Çok kısa sürede yüzde 100 kazanç sağlayanlar oldu. Seyirtepe projemizde bunlardan biriydi. Seyirtepe’de  birçok daire fiyatlarını kısa sürede ikiye katladı.  Burada marka değeri kazanmak çok önemli. Tüm yapılarımızda verdiğimiz sözleri tutarak, hiçbir müşterimizi yarı yolda bırakmayarak güven sağlayarak bugünlere geldik. İnşaat sektöründe marka değeri olan firmaların yaptığı konutlar diğer konutlara göre çok daha hızlı kazanç sağlıyor.” dedi.

BENZERSİZ PROJE SEYİRTEPE KONAKLARI’NDA SONA DOĞRU

A’dan Z’ye toplam 402 daireden oluşan Seyirtepe Konakları projesinde son durumu aktaran Mehmet Kurt, “Projemizde sona yaklaştık. Son dairelerimiz yeni sahiplerini bekliyor. 2021 yılı sonunda her şeyiyle tamamlamayı planlıyoruz.  “Bölgesine Değer Katan Konut Projesi” ödülüne laik görülen projemizden daire alanlar çok büyük kar sağladı.  Projemiz; muhteşem lokasyonu, eşsiz deniz ve harika doğa manzaralı, açık ve kapalı havuz, fitness center, market, çocuk ve bayan kulüpleri gibi aklınıza gelebilecek tüm sosyal donatıların olduğu Bursa’da rakibi olmayan bir proje. İstanbul’a yakınlığı ulaşımıyla da büyük avantaj sağlıyor” dedi.

MUDANYA’NIN  ‘EN TEPE’SİNDE

Halitpaşa Mahallesi’nde mavi ile yeşilin buluştuğu yaklaşık 10 dönüm üzerinde hayata geçene Lik Yapı’nın En Tepe projesi 5 blok, 20 Adet 3+1 daire, 15 adet 3+1 çatı dublex, toplamda 35 daireden oluşuyor. Proje hakkında detaylı bilgiler paylaşan Kurt, “Tüm daireler, bahçe katları dahil deniz manzaralıdır Projemizde kapalı otopark, havuz, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı kafeterya, fitness salonu, geniş peyzaj alanı, güvenlik, 7/24 kapalı devre kamera sistemi, her dairede görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Yaklaşık 10 dönüm alan üzerinde hayat bulan, deniz manzaralı, konforlu ve güvenli konutların bulunduğu proje konumu ve özellikleri ile birlikte iyi bir oturum ve yatırım fırsatı sunuyor. 1 yıl gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz ” dedi.

TÜM DAİRELER BAHÇE KATI DAHİL DENİZ MANZARALI

“Bursa’nın İstanbul’a açılan penceresi Mudanya’da hayata geçirilen konut projesinde bahçe katları dahil deniz  manzarasının keyfini çıkarabileceğimiz 35 konut sahiplerini bekliyor.” Diyen Kurt şöyle devam etti,  “Yeşil ve mavinin tonları ile yeni bir yaşam alanı yaratan projemizde herkes için Bursa’da salam zemin üzerinde güvenli konutlar oluşturan Lik Yapı ile yine sağlık ve huzur dolu bir hayata başlamanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. İster deniz manzarası ile ferah, modern tasarıma sahip evlerde mavini keyfini çıkarabilir, isterseniz de geniş yeşil alanlarda huzurlu yürüyüşler yapabilir, sevdiklerini ile sosyal alanlarda keyifli vakitler geçirebilirsiniz.”  Kapalı otopark alanı ile park derdinizi de ortadan kaldıran projede çocuk oyun alanı, fitness salonu, geniş peyzaj alanı, yüzme havuzu gibi seçenekler bulunuyor.

DOKTORLARIN REÇETEYE YAZDIĞI MUDANYA’DA 10 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİ SAĞLIĞI İÇİN YAŞIYOR”

DEVAM EDEN DİĞER PROJELER

Devam eden diğer projeleri de aktaran Kurt, “2 etaptan ve toplam 100 dairen oluşan Dikilitaş Konakları’nda güzel bir lokasyonda hem denizi gören hem doğayla iç içe Mudanya’nın en güzel konumlarından bir tanesinde bu projemiz devam ediyor. Devam eden bir diğer proje Likoğlu Projemizde ise; 2 bin metrekareye yakın ticari alan, 2+1 ve dubleks dairelerinin olduğu proje devam ediyor. 24 daireden oluşan Beştepe Konakları Mudanya’da denizi en güzel gören noktalardan birinde çalışmalar devam ediyor.  Bu projeleri de tamamladıktan sonra yeni projelerle hizmet vermeye devam edeceğiz.

LİK YAPI’DA BODRUM’A DÜNYA ÇAPINDA MERKEZ

Bursa’nın öncü firması Lik Yapı İnşaat, Türkiye’nin farklı noktalarında yaptığı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. 2019 yılının son aylarında yapımı Lik Yapıya devredilen, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi Turgutreis Yaşam Merkezi’nde çalışmalar son sürat devam ederken, Lik Yapı farkıyla kısa sürede büyük bölümü bitirilen proje, açılış için gün sayıyor. 15 milyon liralık bütçesiyle, Bodrum’un değerine değer katacak olan Turgutreis Yaşam Merkezi projesinin, içerisinde çocuk oyun parkı, kent market, seyir terası, atölye ve dükkanlar yer alacak. Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, “pandeminin gölgesinde geçen sürece rağmen böylesine devasa bir projeyi 1 yıl gibi kısa sürede bitirmenin haklı gurunu yaşıyoruz. Bodrum gibi ülkemizin ve dünyanın her yerinden turistlerin geldiği bölgeye Lik Yapı imzasıyla bir eser bırakmak bizleri oldukça mutlu etti. Projenin yüzde 85’ini tamamlamış durumdayız. İnşallah bir aksilik olmazsa proje 2 ay içinde açılışa hazır hale gelecek. Turgut Reis Yaşam Merkezi açıldıktan sonra tüm Türkiye’ye hatta tüm dünyaya örnek bir proje olacak.” dedi.

  

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P