banner204

banner177

banner193

banner205

LUXE BEAUTY AND FİT’TEN LÖSEV ANNELERİNE MORAL DESTEĞİ

Güzellik Uzmanı ve Psikolog Cemile Koçluk Ertuğ’un işletmecisi olduğu Luxe Beauty and Fit’te misafir ettiği LÖSEV anneleri özel bir gün yaşadı. Annelerle sohbet eden Ertuğ, “Zorlu bir tedavi süreci yaşadığınızın farkındayız ve daima yanınızdayız” diyerek destek oldu.

BURSA 02.02.2023, 15:07
LUXE BEAUTY AND FİT’TEN LÖSEV ANNELERİNE MORAL DESTEĞİ

Luxe Beauty & Fit işletmecisi Güzellik Uzmanı ve Psikolog Cemile Koçluk Ertuğ, LÖSEV annelerini misafir ederek onlara moral verdi. Kendisi ya da çocuğu kansere karşı zorlu bir mücadele vermiş olan LÖSEV anneleri hem el ayak bakımı ve cilt bakımı yaptırarak keyifli bir gün geçirdi hem de yaşadıkları sürece dair Güzellik Uzmanı ve Psikolog Cemile Koçluk Ertuğ ile sohbet ederek moral depoladı. Kanser tedavisi sürecinde bazı hastaların tırnak sağlığının olumsuz etkilendiği bilgisine dikkat çeken Ertuğ, Luxe Beauty & Fit’te uzman podolog tarafından uygulanan medikal pedikür ile sıkıntıların en aza indirildiğini anlattı.

“DAİMA YANINIZDAYIZ”

Kanserle mücadelede yüksek moralin önemine dikkat çeken Güzellik Uzmanı ve Psikolog Cemile Koçluk Ertuğ, şunları söyledi: “Kanser tanısı aldıktan sonra bireyde; şaşkınlık, üzgünlük, gelecekle ilgili kaygı duyma ve moralsizlik beklendik bir durumdur. Psikolojik destek almak illa şart değildir. Kişinin tedavi sürecinde sevdiği ve keyif aldığı şeyleri yaşamında tutabilmesi normal hislerin devamına katkı sağlar. Hasta yakınlarının, tedavi sürecinin hastanın moralinde iniş çıkışlar yaratabileceğini bilmesi ve doğal karşılaması tedavi sürecini destekler. Biz de bu etkinliğimizde LÖSEV anneleri ve kanser hastaları ile bir araya gelerek tanı ve tedavi sürecinde moralin ve normal rutinlerimize devam edebilmenin önemi üzerine paylaşımda bulunduk ve kendileri ile bakım dolu keyifli bir gün geçirmeyi hedefledik.”

Cemile Koçluk Ertuğ, “Kanser hiçbirimize çok uzak değil, hepimiz bir yakınımızın mücadelesine tanık olduk. Bu süreçte birbirimize destek olabilmek büyük önem taşıyor. Sizler mücadelesini kazanan güçlü kadınlarsınız. Biz bugün sizinle özel bir gün yaşadık, bundan sonra da daima yanınızdayız.” diyerek LÖSEV annelerine destek oldu.

“ERKEN TANI HAYAT KURTARIR”

Güzellik Uzmanı ve Psikolog Cemile Koçluk Ertuğ, “Bu vesile ile bir kez daha hatırlatmış olalım; erken tanı hayat kurtarır. Gerekli kontrollerimizi ihmal etmeyelim.” dedi. Ertuğ, yaşadıkları süreci tek tek dinleyerek moral desteği verdiği misafirlerini gün sonunda pasta keserek ve günün anısına hediyeler vererek uğurladı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P