MEMUR SEN BURSA’DAN ÜYELERİNE ‘NEFES’ ALDIRACAK İNDİRİM ANLAŞMASI

Memur-Sen Bursa İl Temsilciği, Nefes Dağyenice ile indirim protokolü anlaşması imzaladı. Protokol kapsamında Memur Sen Bursa üyeleri ve çalışanları Türkiye’nin en büyük açık hava doğal yaşam merkezi Nefes Dağyenice’nin konaklama hizmeti, macera parkı ve restoranından indirimli yararlanacak.

BURSA 12.07.2023, 16:39
MEMUR SEN BURSA’DAN ÜYELERİNE ‘NEFES’ ALDIRACAK İNDİRİM ANLAŞMASI

Üyelerinin; ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi kendine amaç edinen Memur Sen yerelde ve genelde çalışmalarını sürdürüyor. Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül önderliğinde öncü çalışmalarını sürdüren Memur Sen Bursa, üyelerine yeni indirim anlaşmasını duyurdu.

BAŞKAN YÜNKÜL, “TÜM ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Memur Sen Bursa İl Temsilciliği’nde, Nefes Dağyenice Park Resort Yönetim Kurulu Üyesi Samet Kurtoğlu ile Başkan Gökhan Yünkül arasında indirim protokolü anlaşması imzalandı. Anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan başkan Gökhan Yünkül, “Doğal güzelliklerle dolu Bursa’mızın turizm alanındaki en önemli yatırımlarından biri olan, Avrupa’nın en büyük macera parkını içinde bulunduran ve aynı zamanda Türkiye’nin en büyük açık hava ve doğal yaşam merkezi olan Nefes Dağyenice ile indirim protokolümüzü imzaladık.

Memur Sen Bursa çalışanları ve üyeleri protokol kapsamında; konaklama hizmetlerinden yüzde 12, Macera Parkı’ndan yüzde 8 ve Zelenika Restoran’dan Alternatif Superapp uygulamasının sizlere tanıdığı oranda indirim uygulanacak. Nefes Dağyenice firmasının yetkililerine üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

KURTOĞLU, “A’DAN Z’YE HER ÇEŞİT EĞLENCEYİ SUNUYORUZ”

Nefes Dağyenice Park Resort Yönetim Kurulu Üyesi Samet Kurtoğlu ise protokol anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Nefes Dağyenice olarak sosyal, kültürel ve turizm alanında birçok farklı etkinliğe ve organizasyona ev sahipliği yapmayı sürdürüyoruz. Açılışımızı gerçekleştirdiğimiz ilk günden bu yana yerli ve yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yaptık. Avrupa’nın en büyük macera parkını, farkı konseptlerde konaklama imkânını, dünya mutfağının en eşsiz lezzetlerini burada sunuyoruz.

Karavan tutkunları için de muhteşem göl manzarasına sahip karavan parkı doğa turizminin önemli bir buluşma noktası oldu. A’da Z’ye her çeşit eğlenceyi misafirlerimize özenle sunuyoruz. Memur Sen Bursa ile imzaladığımız protokol anlaşması hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P