MESUT ŞEHİTOĞLU KİMDİR ?

Mesut Şehitoğlu Kimdir ?

BURSA 14.12.2022, 10:43 14.12.2022, 10:57
MESUT ŞEHİTOĞLU KİMDİR ?

Mesut Şehitoğlu Kimdir ? 

28 Mayıs 1974 tarihinde Muş’ta, Naim Bey (1974 Kıbrıs Barış Harekâtı şehidi),ile Müzeyyen Hanım çiftinin tek çocuğu olarak dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise öğrenimini Muş’ta tamamlayan Şehitoğlu, Bursa Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat bölümü, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet bölümü ve Yerel Yönetimler bölümlerini bitirerek lisans eğitimini tamamladı. Şehitoğlu, Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hukuk öğrenimine devam etmektedir.

1997 yılında,  iş hayatına atılan Şehitoğlu; kamu ve özel sektörde, Türkiye’nin birçok ilinde 200’ü aşkın alt yapı, üst yapı ve restorasyon isleri gerçekleştirmiş, bunun yanı sıra çeşitli sektörlerdeki çalışmalarıyla iş hayatını sürdürmektedir.

Özel sektöründe, sivil toplum kuruluşlarında ve spor camiasında birçok kez başarı ödülüne laik görülen Şehitoğlu; sosyal, ekonomik, kültürel alanda toplum yararına birçok projede görev almıştır.

2019 yılı yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Bursa Nilüfer Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiştir. Denetim, İmar, Hukuk, Plan Bütçe ve Gençlik komisyonları görevlerinin yanında, Belediye Meclis Başkan Kâtibi, Nilüfer İlçe Delegeliği ve CHP Bursa İl başkanlığında çeşitli komisyonlarda görevlerine devam etmektedir.

Şehitoğlu, iş dünyası yanında birçok Federasyon, SİAD, Vakıf, Dernek, Düşünce kulüpleri ve spor kulüplerinde üyelik ve başkanlık görevlerine aktif olarak devam etmektedir.  

Mesut Şehitoğlu’nun aktif üyesi olduğu başlıca sivil toplum kuruluşları şöyledir;

Nilüfer Belediye CHP Meclis Üyesi ( Halen devam etmektedir.)

TÜMSAD  Bursa Şehit Aileleri Dernek Üyeliği

MUS-İLDER  Derneği Kurucu Başkanlığı (2010-2014)

Bursa  MUŞDER Üyeliği

Bursa  MUŞLULAR FEDERASYON Üyesi

TR DÜŞÜNCE  Kulübü Derneği YİK Üyesi

Bursaspor Kulüp Üyeliği

MUŞSİAD Kurucu Üyesi

Muş Eğitim Vakfı Genel Kurul Üyesi

Cumhuriyet Barış Spor Kulüp Üyeliği ve Başkanlığı

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ÜYESİ

Türk Kızılay Derneği Üyeliği

Bursa DOĞADER (Doğayı Çevreyi Koruma Derneği) Üyesi

Bursa Hayvanlarla Yasam Derneği Üyesi

Bursa Doğa ve Sağlıklı Yasam Derneği Üyesi

Mesut Şehitoğlu; İngilizce, Almanca, Arapça, Kürtçe dillerini bilmekte olup, Evli, 2 kız ve 2 erkek olmak üzere 4 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P