banner209

banner177

banner193

METEOROLOJİ UYARDI, BURSA'YA YAĞIŞ GELİYOR

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 25 Eylül 2023 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde haftanın ilk gününde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 32 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan yeni haftada perşembe gününden itibaren sağanak yağış geçmişler yüzünü göstermeye başlayacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları...

BURSA 25.09.2023, 09:46
METEOROLOJİ UYARDI, BURSA'YA YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni hafta raporuna göre 3 gün boyunca sıcaklıklarda düşüş beklenirken sağanak yağış geçişleri için de gün verilerek uyarı yapıldı. İşte detaylar…

Haftanın ilk gününe 14 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru açık ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 19 derece seviyelerinde.

Öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 32 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösteriyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 29 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 24 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 20 derece seviyelerinde.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ VAR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa genelinde yeni hafta için sıcaklık açıklaması gelirken yağış için de gün verildi.

Haftanın ikinci iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 31 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ise 29 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış yüzünü göstermeye başlarken sıcaklık en yüksek 27 derece olacak.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde 16 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 26 dereceyi gösterecek.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:50
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:11
Yatsı 21:43
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P