banner177

banner193

METEOROLOJİ UYARDI: BURSA YİNE KAVRULACAK

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 30 Temmuz 2023 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde hafta sonunun son gününde bol güneşli bir gökyüzüyle birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 32 dereceyi gösteriyor. Öte yandan yeni haftada ise sıcaklık perşembe gününe kadar birkaç derecelik yükselişlerle 37 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

BURSA 30.07.2023, 09:42
METEOROLOJİ UYARDI: BURSA YİNE KAVRULACAK

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni hava tahmin raporunda bugün ve yeni hafta için sıcaklık uyarısı gelirken gün verilerek bunaltıcı sıcaklığın geri döneceği açıklandı. İşte detaylar…

Hafta sonunun son gününe 17 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru açık ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 23 derece seviyelerinde.

Öğle saatlerinde de açık ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 28 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 32 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra açık ve bol güneşli gökyüzü şehir genelinde hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 30 derece olarak ölçülürken açık ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 23 derece seviyelerinde.

YENİ HAFTADA HAVA ASIL NASIL OLACAK?

Meteoroloji tarafından 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometreler yeni hafta itibariyle yeniden yükselişe geçerken özellikle perşembe günü işaret edildi.

Hafta sonunun son gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 16 derece seviyelerinde seyredecek. Gün içerisinde sıcaklık 32 derece seviyelerine kadar tırmanırken az bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzü şehre hakim olacak. 

Haftanın ikinci iş gününde (SALI) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 17 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 33 derecelere kadar yükseliyor.

Haftanın üçüncü gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde 18 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklığın yeniden 34 derecelere kadar tırmanması bekleniyor.

Haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 19 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde ise açık ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte kavurucu sıcaklık geri gelirken, termometreler 37 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P