banner204

banner177

banner193

banner205

MURAT BAŞARAN BURSA'DA BİLİNÇALTININ İNCELİKLERİNİ ANLATTI

Anka frekansı eğitmeni Murat Başaran, Bursa'da katıldığı bir programda "Bilinçaltı dili çözülmeden hiçbir canlı ile sağlıklı bir şekilde iletişime geçilemeyeceğini" söyledi.

BURSA 02.09.2021, 12:38 02.09.2021, 12:42
MURAT BAŞARAN BURSA'DA BİLİNÇALTININ İNCELİKLERİNİ ANLATTI

Bilinçaltı dili uzmanı, Anka frekans Enerjisi taşıyıcısı Murat Başaran, Bursa Derebahçe Restaurant'ta katıldığı programda, bilinçaltı dilinin önemini anlattı. Başaran, "Bilinçaltı normal konuşma dilinden anlamaz. Onun çok özel bir dili vardır. Sembol dilini bilinçaltınız ile konuşmaya başlarsanız bilinçaltınız temizlenmeye başlar ve bizim bütün iç organlarımıza etkisi olur. Nefes almamızı bile bilinçaltı sağlıyor. Eğer sizi birisi üzerse, hayal kırıklığına uğratırsa o an psikolojiniz çökmesin, hemen şu soruyu soracaksınız, "Senin bana hediyen nedir? Sen iyi ki hayatıma girdin" bu şekilde bilinçaltınıza doğru mesajlar göndererek, rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz" dedi.

Bursalılar'ın yoğun ilgi gösterdiği programda Murat Başaran, çalışmalarına gördüğü bir rüya üzerine başladığını ifade ederek; "Gördüğüm bir rüya üzerine Manisa Spil Dağına çıkarak, Anka Kuşu ile gerçekte de karşılaştım. O dönem bunu canlı yayında herkesle paylaşmıştım.Küllerimden yeniden doğarak, Anka Frekansı'na yükseldim. Kendi hayatlarının içinde kaybolmuş, ne yapacağını bilemeyen, bir yol, çare arayan insanları Anka Frekansına uyumlayarak küllerinden yeniden doğmalarına yardımcı oluyorum. Bunun üzerine yapmış olduğum araştırmalar, birebir sohbetler, Türk dünyası ve Dünya üzerindeki birçok uzman eğitmen ve bilim dünyasının kabul ettiği üstatlardan yüz yüze olarak aldığım bilgi, eğitim, deneyim ve kitaplarından yola çıkarak 'Anka Frekansı'sistemini geliştirdim" dedi. 

EKİM AYINDA EĞİTİMLER BAŞLAYACAK

Anka frekansı hakkında önemli bilgiler veren ve programına katılan Bursalılar'ın da sorularını yanıtlayan Başaran, ekim ayından itibaren eğitim seminerlerinin başlayacağını belirterek; "Anka frekans enerjisi ile düşüncelerinizi değiştirerek geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. 'Kozmik Bilinçaltı Dili ve Mucize Ötesi Eğitimi' sayesinde geleceğinizi şekillendirmeyi öğrenin. Bu eğitimler sonunda; bilinçaltınızda yaşananları kolaylıkla öğrenebilecek, korkularınıza bakış açınız değişecek ve ondan nasıl kurtulacağınızı birebir göreceksiniz. Bütün bunların dışında bu eğitim size çocuğunuz ile iletişime geçemeye, iş hayatında başarıyı yakalamaya, aile ilişkilerinde sorunların çözümünde yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı. 

EĞİTİM NELER İÇERİYOR?

Eğitimin içeriğinden de bahseden Murat Başaran, bilinç ve bilinçaltı nedir? Sorusuyla başladıklarının altını çizdi. Başaran, "Eğitimimize çok önemli bir soru olan bilinç ve bilinçaltı nedir? Sorusuyla başlıyoruz.Ruhun varlığınla uyumlama birmi testi, anka frekansına uyum, hızır frekansına uyum eğitimleriyle kişilerin vücutları ile iletişime geçmesini sağlıyoruz. Eğitimin ilerleyen safhalarında ise bilinçaltının temeline inerek nasıl oluştuğuna bakıyoruz. Bu eğitimler sayesinde bilinçaltına yerleşmiş kötü alışkanlıklardan ya da hastalıklardan kurtulmak mümkün" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P