banner177

banner193

MUSTAFA YILDIRIM, “VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜMÜN ADIDIR AK PARTİ”

AK Parti 2. Bölge Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım Gürsu ziyaretleri kapsamında vatandaşın AK Parti’ye olan teveccühüne dikkat çekerek, “Görev yapmaktan onur duyduğum, siyasi hayatımda önemli dönüm noktalarından biri olan Gürsu’da hemşerilerimizin partimize olan teveccühü ile 15 Mayıs sabahı kazananın milletimiz olacağına inancımız tam. Vatandaşlarımızın yüzündeki tebessümün adı olan AK Parti’nin milletvekili olmak benim için büyük bir onur.” dedi.

BURSA 16.04.2023, 16:52
MUSTAFA YILDIRIM, “VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜMÜN ADIDIR AK PARTİ”

AK Parti 2. Bölge Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Gürsu’da gün boyu çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

YILDIRIM, “GÜRSU’NUN BENİM İÇİN YERİ ÇOK AYRI”

2011-2013 yılları arasında AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatında Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, 2013-2018 yılları arasında AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Mustafa Yıldırım, Gürsu’nun kendisi ve Bursa için çok ayrı bir yeri olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Seçim çalışmalarımız kapsamında ilk durağımız Gürsu oldu. Gürsu’nun benim için yeri çok ayrı. Gürsu Kapalı Pazar Alanı’nda ilçe teşkilatımız ile birlikte vatandaşlarımızın ve pazar esnafımızın talep ve beklentilerini konuştuk

. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu anlattık. Gün boyu süren ziyaretlerimize ilçe esnafımızla devam ettik. Gürsu Merkez Cami cematimiz ve vatandaşlarımızla ilçenin farklı noktalarında bir araya geldik. Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin ayı Ramazan ayının son günlerinde önceki dönem teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, dostlarımızla iftarda bir araya geldik.

İl Başkan Yardımcılarımızın, İlçe Başkanımızın, Belediye Başkanımızın, meclis üyelerimizin katıldığı programda günün istişaresini yapma fırsatı bulurken, seçim çalışmalarına ilişkin yol haritasını konuştuk. Teravih namazının ardından Zafer Camii'nde, Gürsu Belediye Başkanımız Mustafa Işık ve Gürsu İlçe Başkanımız Erkan Şekeroğlu ile vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Gürsu Yusufelililer Derneği’nde Ali Çağrı Demirel Başkanımızın ev sahipliğinde; Balcılı Köyü Dernek Başkanı Abdullah Birgül, Tekkale Köyü Dernek Başkanı Yusuf Taşçı, Boyalı Köyü Dernek başkanı Ayhan Bakır, Demirkent Köyü Dernek Başkanı Erdal Güngör, Demirdöven Köyü Dernek Başkanı Adem Demirci, Borçkalılar Dernek Başkanı Muhammet Ali Özaydın ve hemşehrilerimizin ile yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlattık. 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye ve dünya için önemini konuştuk.” ifadelerini kullandı.

“GÜRSU’NUN TERCİHİNİN AK PARTİ OLACAĞINA HİÇ AMA HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK”

Tüm Bursa’da olduğu gibi Gürsu’da da AK Parti’ye olan teveccühün çok büyük olduğunu aktaran Yıldırım, “Görev yapmaktan onur duyduğum, siyasi hayatımda önemli dönüm noktalarından biri olan Gürsu’da hemşerilerimizin partimize olan teveccühü ile 15 Mayıs sabahı kazananın milletimiz olacağına inancımız tam. İlçe teşkilatımız ile karış karış gezdiğimiz Gürsu’nun tercihinin AK Parti olacağından hiç ama hiç şüphemiz yok.

Vatandaşlarımızın yüzündeki tebessümün adı olan AK Parti’nin milletvekili adayı olmak benim için büyük bir onur.  Kapısını ve gönlünü bizlere açan çok kıymetli hemşerilerimizle, güler yüzleri, hoş sohbetleri, öneri ve eleştirileri için yürekten teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı için sıkılmadık el, çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız. Sözde değil bunu gerçekten sahada ve hizmetlerimizle yapacağız, vatandaşlarımızın gönüllerinde iz bırakmaya, kalıcı eserlere ve projelere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P