banner209

banner177

banner193

NALBANT, “EN ÇOK PROJE SUNAN ADAY ADAYIYIM”

Yerel seçimler öncesince Belediye Başkan aday adaylarının heyecanlı bekleyişi devam ederken, Osmangazi Belediye personeli Yusuf Kudret Nalbant; doğduğu, okuduğu ve büyüdüğü ilçeye hizmet etmek için Osmangazi Belediye Başkan Aday adaylığı için kolları sıvadı. Nalbant yaptığı açıklamada, “Ekibimle birlikte yirmiden fazla proje hazırladık. Göreve geldiğimizde 5 yıl içerisinde bu projeleri hayata geçireceğiz. Ankara temaslarımda edindiğim bilgiye göre belediye başkan aday adayları arasında en çok proje sunan kişi olmak kararlığımızı ortaya koyuyor” ifadelerini kullandı.

BURSA 06.12.2023, 11:01
NALBANT, “EN ÇOK PROJE SUNAN ADAY ADAYIYIM”

Türkiye adım adım yerel seçimlere doğru giderken, 800 bini aşkın nüfusuyla Türkiye’nin 56 ilinden büyük olan Osmangazi ilçesi için birçok isim Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Belediye başkan aday adaylıkları arasında memur olduğu için AK Parti üyesi olamayan Yusuf Kudret Nalbant ise saha çalışmaları ve projeleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DOĞDUĞUM, BÜYÜDÜĞÜM, ÇALIŞTIĞIM İLÇEYE ADAYIM

Bursa Haberdar Gazetesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette aday adaylığı sürecini değerlendiren Nalbant, projelerine ilişkin bilgiler paylaştığı açıklamasında hazır ve kararlı olduğunun altını çizdi. 14 yıldır hizmet ettiğim Osmangazi Belediyesi’nin birçok biriminde görev yaptığı ifade eden Nalbant, “Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum, çalıştığımı her ilçesini karış karış bildiğim Osmangazi’ye aday olmak istedim. Annem Güler Nalbant Ak Parti Bursa Teşkilatı'nın kurucularından. Ailecek siyasete Ak Partide başladık ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılının başladığı bu dönemde genç ve dinamik biri olarak bu göreve talip oldum.” dedi.

PROJELERİMLE ADAYIM

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi yerelinde sahada çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşın taleplerini dinlediğini ifade eden Nalbant, “Ankara temaslarımız kapsamında da Bursa milletvekillerimiz, bakanlarımız ve birçok önemli isim ile bir araya geldik. Ekibimizle birlikte Türkiye genelinde ses getirecek projelerimizi anlattık. 2 yıldır bu projelerimizi hazırlamak için büyük emek harcıyoruz. Projelerin bütçesi, kaynağı ve hatta mimari çizimleri bile hazır olup, göreve gelmem durumunda fizibilitesi yapılıp 6 ay içinde ihale sürecine hazır hale gelecek ve 5 yıl içinde tüm bu projelerimizi tamamlayacağız. Ankara temaslarımda edindiğim bilgiye göre belediye başkan aday adayları arasında en çok proje sunan kişi olmak kararlığımızı ortaya koyuyor. Tek amacım vaad ettiğim projeleri yerine getirmek.” ifadelerini kullandı.

 YUSUF KUDRET NALBANT KİMDİR ?

Aslen Siirtli olan Nalbant, Yunanistan göçmeni babanın ve Arnavut kökenli annenin evladı olarak 1986 yılında Bursa’nın Osmangazi ilçesinde dünyaya geldi. Osmangazi İlkokulu, Tophane İlköğretim Okulu, Bursa Erkek Lisesi'nde eğitimi tamamlayan Nalbant ardından; Anadolu Üniversitesi’nde Ekonomi, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Web Tasarımı ve Kodlama bölümlerinden mezun oldu. Yüksek lisansını İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde Yöneticilik üzerine yapan Nalbant, bu dönemde ‘Belediye Hizmetlerinde Kalitenin Arttırılması’ yönünde akademik çalışmalar yaptı. İnegöl Belediyesi'nde 2 yıl, Osmangazi Belediyesi'nde ise 14 yıldır çalışan Nalbant, “İmar Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Ruhsat Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü başta olmak üzere birçok birimde görev yaptı.

Yorumlar (1)
Bilgesu 6 ay önce
Genç dinamik ve bizden yolun açık olsun
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:41
Öğle 13:05
İkindi 16:59
Akşam 20:19
Yatsı 21:56
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P